Handbal

Final de săptămână cu meciuri foarte importante pentru echipele CSM Târgu Jiu. PROGRAM MECIURI 13-14 NOIEMBRIE

Finalul de săptămână ne aduce meciuri foarte importante pentru echipele CSM Târgu Jiu. Pe parchetul din Sala Sporturilor din Târgu Jiu vor evolua în zilele de 13 și 14 noiembrie, trei dintre echipele clubului gorjean: echipa de handbal feminin senioare, echipa de handbal feminin junioare 3, dar și echipa de baschet masculin seniori care are meci în Liga Națională.

Seria meciurilor în care sunt angrenate echipele clubului nostru este deschisă de echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Elevele lui Radu Costel vor evolua sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 12.00, cu CS Novaci. Meciul contează pentru etapa a-6-a din Seria G a Campionatul Național rezervat junioarelor 3. Partida se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Tot sâmbătă, 13 noiembrie, vom avea și confruntarea baschetbaliștilor seniori. CSM Târgu Jiu țintește a doua victorie în actuala stagiune a LNBM. Formația pregătită de Jordanco Davitkov va juca împotriva echipei CSM Galați și are o bună oportunitate de a lega două victorii consecutive în campionat. Meciul contează pentru etapa a-8-a din Liga Națională.

Ziua de duminică, 14 noiembrie, ne aduce un nou duel în Divizia A de handbal feminin. Senioarele CSM Târgu Jiu vor să își continue seria victoriilor din actuala ediție de campionat. Echipa antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca, pe teren propriu, cu CS LR Turda. Meciul contează pentru etapa a-9-a din Seria B a Diviziei A și este programat pentru duminică, 14 noiembrie, de la ora 14.

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu va concura la finalul acestei săptămâni în cadrul Finalei Campionatului Național Individual de Juniori. Orașul Târgu Mureș va fi gazda competiției, care se desfășoară în perioada 12-14 noiembrie. Alexandru Beșliu, legitimat la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii va intra pe saltea la categoria 97 de Kg. Pentru Alexandru Beșliu, sportiv pregătit de Mădălin Gorjanu, campionatul de la Târgu Mureș va fi ultimul concurs în care Alex va concura la juniori. 

Le dorim mult succes sportivilor clubului nostru și victorii pe linie în confruntările de la finalul acestei săptămâni!

Comment here