Handbal

Etapa 9, Divizia A, Seria B / Duminică, 14 noiembrie, ora 14.00 / CSM Târgu Jiu – CS LR Turda / Ira Zinatullina: „Avem un singur gând la meciul cu Turda, acela de a obține încă o victorie”

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu merge ceas în campionat. Gorjencele au strâns șase victorii consecutive până în acest moment și vor să își continue seria cu încă un succes la finalul acestei săptămâni. CSM Târgu Jiu va înfrunta CS RL Turda. Meciul cu formația ardeleană se va disputa duminică, 14 noiembrie, de la ora 14.00. Partida se dispută fără spectatori. „Nu trebuie să ne relaxăm, este un campionat lung și trebuie să jucăm așa până la ultimul meci”, ne-a declarat Ira Zinatullina, interul stânga al CSM Târgu Jiu, înaintea confruntării cu echipa din Ardeal.

Ira Zinatullina se bucură că CSM Târgu Jiu a avut un start bun de campionat și vrea continuitate în rezultate. Într-un scurt interviu, Ira ne-a spus câteva cuvinte despre începutul de campionat, meciul de la Cluj, despre întâlnirea cu Turda, dar și despre lipsa fanilor la meciurile echipei.

Ira, CSM a început în forță nouă ediție de campionat. Șase victorii consecutive. Cum a fost prima parte a campionatului?

Ira Zinatullina: Da, am reușit 6 victorii din 6 meciuri. Este o primă partea a campionatului foarte bună, cu un punctaj maxim. Am reușit acest lucru datorită faptului că am tratat fiecare meci în parte cu seriozitate și multă încredere, indiferent de adversar. Chiar dacă am mai avut unele mici probleme, ne-am mobilizat la timp și am reușit să câștigăm fiecare meci. Este adevărat că suntem pe un drum bun, dar nu trebuie să ne relaxăm, este un campionat lung și trebuie să jucăm așa până la ultimul meci”.

Victorie în Ardeal cu principala contracandidată. Cum a fost la Cluj?

Ira Zinatullina: A fost un meci foarte echilibrat și greu, ne-am dorit mult să luăm maximum de la această partidă și am reușit. Ne-am întors cu cele 3 puncte, foarte importante.

Vine meciul cu Turda. Plecați ca favorite. Cum crezi că va meciul?

Ira Zinatullina: Trebuie să fim atente la fiecare meci, la fiecare echipă. Avem un singur gând la meciul cu Turda, acela de a obține încă o victorie. Pentru asta trebuie însă să ne luptăm din primul minut pentru a ne face meciul mai ușor și în final să obținem cele 3 puncte.

Din păcate din nou fară suporteri.

Ira Zinatullina: Da, din păcate accesul suporterilor nu mai este permis, însă consider că în primele etape ale campionatului au fost pentru noi o mâna de ajutor, am simțit încurajarea și susținerea lor. Le mulțumim și să sperăm că vor reveni cât mai repede la meciuri.

Comment here