Baschet

Etapa 8, LNBM / Sâmbătă, 13 noiembrie, ora 19.00 / CSM Târgu Jiu – CSM Galați / Porter Troupe: „Meciul cu Galațiul va fi dificil. Noi trebuie să fim concentrați și pregătiți pentru această bătălie”

CSM Târgu Jiu se pregăteşte pentru un nou duel în Liga Naţională. Baschetbaliştii pregătiţi de Jordanco Davitkov şi-au trasat obiectivul pentru finalul acestei săptămâni, victorie în meciul cu CSM Galaţi. Gorjenii pot bifa al doilea succes din actuala stagiune. Meciul se dispută fără spectatori, dar poate fi urmărit pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.

Căpitanul grupării gorjene, Porter Troupe, ne-a spus că victoria cu Sibiul este doar începutul şi că are planuri mari pentru acest sezon la Târgu Jiu. Porter este convins că meciul cu echipa din Galaţi va fi unul foarte dificil, dar în vestiarul CSM-ului cuvântul de ordine este victoria în meciul cu echipa gălăţeană. 

Interviu Porter TROUPE

A venit în sfârşit şi prima victorie pentru CSM. Pe terenul unei echipe unde se câştigă greu, la Sibiu. Cum ai trăit primul succes din acest sezon?

Porter Troupe: A fost frumos că am reuşit să obținem o victorie, prima din campionat, dar obiectivele mele sunt mai mari. Acesta este doar începutul. Cu toții trebuie să gândim mai departe de atât și să dorim să realizăm lucruri pe care oamenii spun că nu le putem, așa că ne întoarcem la lucru.

Cum ţi se pare actuala ediţie de campionat?

Porter Troupe: Liga pare foarte echilibrată în acest sezon. Toată lumea poate învinge pe toată lumea, așa că trebuie să continuăm să ne îmbunătățim jocul și să câștigăm meciurile strânse.

A fost un început mai greu de campionat. Poate CSM Târgu Jiu să recupereze şi să atace locurile de play-off?

Porter Troupe: Da, sezonul nu s-a terminat și totul este încă posibil. Trebuie doar să luăm lucrurile treptat, zi de zi. Să ne concentrăm de la meci la meci pentru a le câştiga și să ajungem cât mai sus posibil.

Cum va fi duelul cu echipa din Galaţi?

Porter Troupe: Meciul cu Galațiul va fi dificil. Vor fi disperați să câștige și au potenţial, chiar dacă nu au câștigat niciun joc până acum. Trebuie să fim concentrați și pregătiți pentru această bătălie.

Meciul se dispută fără spectatori, dar poate fi urmărit pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.

Comment here