Handbal

Etapa 9, Divizia A, Seria B / Duminică, 14 noiembrie, ora 14.00 / CSM Târgu Jiu – CS LR Turda / Liviu Andrieş:”Trebuie să ne continuăm drumul şi să adăugăm încă trei puncte în contul nostru”

Handbalistele pregătite de Liviu Andrieş se pregătesc intens pentru o nouă confruntare în Divizia A, Seria B. Ziua de duminică, 14 noiembrie, ne aduce un nou duel în Divizia A de handbal feminin. Senioarele CSM Târgu Jiu vor să își continue seria victoriilor din actuala ediție de campionat. Gorjencele vor juca, de la ora 14.00,  pe teren propriu, cu CS LR Turda şi pot bifa al 7-lea succes consecutiv.  Meciul contează pentru etapa a-9-a din Seria B a Diviziei A.

Liviu Andrieş le cere jucătoarelor sale să treacă repede peste euforia victoriei de la Cluj şi să se concentreze pe meciul de duminică, cu echipa din Turda. Antrenorul gorjean le-a mulţumit suporterilor pentru mesajele transmise echipei după seria de victorii din campionat şi speră ca în curând spectatorii să aibă din nou acces la competiţiile sportive.

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu: „Duminică întâlnim echipa din Turda, o echipă tânără, care dorește să se ridice la nivelul nostru, al acestei întâlniri. Noi venim după o victorie foarte importantă, la Cluj, iar euforia acelei victorii trebuie uitată. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ și să ne continuăm drumul. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, întrucât momentan nu am realizat mare lucru. Ne trebuie concentrare şi o evoluţie la fel de solidă ca în meciul de la Cluj. Duminica, de la ora 14, întâlnim echipa din Turda, din păcate fără spectatori și suntem obligați să câștigăm acest joc pentru a pune încă 3 puncte la zestrea de puncte și a ne continua drumul. Mulțumim suporterilor noștri pentru felicitările și cuvintele frumoase adresate întregii echipe după victoria de la Cluj și îi așteptăm cu nerăbdare să fie alături de noi”.

Nu doar senioarele vor evolua la finalul acestei săptămâni. Seria meciurilor în care sunt angrenate echipele clubului nostru este deschisă de echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Elevele lui Radu Costel vor evolua sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 12.00, cu CS Novaci. Meciul contează pentru etapa a-6-a din Seria G a Campionatul Național rezervat junioarelor 3. Partida se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Comment here