Handbal

Elevele lui Liviu Andrieș, DUEL pentru locul doi, 12 octombrie, Sala Sporturilor

Echipa de handbal feminin CSM Târgu-Jiu a pierdut, sâmbătă, confruntarea cu CS Dacia Mioveni, scor 20-28, din cadrul etapei a IV-a a Diviziei A, Seria C.

Înaintea meciului direct, ambele formații acumulaseră maximum de puncte, astfel că se anunța un duel interesant. Formația gazdă a început jocul mai bine și a ajuns la patru goluri avans pe tabelă, 9-5. Elevele antrenate de Liviu Andrieș nu au cedat și au reușit să revină spectaculos și să egaleze cu doar câteva secunde înainte de finalul primei reprize, 9-9. Echipa gazdă a beneficiat însă de o aruncare de la 7 metri si, astfel, a reușit să intre la cabine cu un avantaj de un gol, scor 10-9.

Debutul reprizei secunde a aparținut formației gazdă care s-a distanțat la 15-9. În cele din urmă, s-a terminat 28-20. Scorul putea fi ceva mai strâns, gorjencele au plătit însă tribut numeroaselor ratări, în special la aruncările de la 7 metri. Elevele lui Andrieș au ratat 6  lovituri de la 7 metri, din cele 9 de care au beneficiat. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost extrema stângă de la CSM Târgu-Jiu, Ioana Bianca Stanca, cu 6 goluri marcate.

După această partidă, CSM Târgu-Jiu rămâne cu 9 puncte și este pe locul trei în clasament, la egalitate cu ocupanta locului doi, Activ Prahova Ploiești, care are însă un golaveraj mai bun. Astfel, meciul din etapa următoare, cu Activ Ploiești devine un veritabil duel pentru locul 2. Meciul cu echipa prahoveană, care contează pentru etapa a 5-a a Diviziei A, Seria C este programat pentru 12 octombrie în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Comment here