EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

EHF European League, Grupa D. Sâmbătă, 6 ianuarie, ora 21.00: Motherson Mosonmagyarovari KC-CSM Târgu Jiu. Ana Ciolan: ”Nu ne temem și vom încerca să prestăm un handbal cât mai bun în partida din Ungaria”

CSM Târgu Jiu se apropie cu pași repezi de debutul în faza grupelor EHF European League Woman. Formația pregătită de Liviu Andrieș va întâlni sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 21.00 pe Motherson Mosonmagyarovari KC. Partida are loc pe terenul formației ungare, care este liderul campionatului din Ungaria. Meciul va începe la ora 21.00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 și Orange Sport 3. ”Nu ne temem și vom încerca să prestăm un handbal cât mai bun în partida din Ungaria. Vom aborda meciul la victorie și ne vom lupta 100% pentru asta”, a declarat la conferința de presă premergătoare debutului din Grupa D, Ana Ciolan, pivotul grupării gorjene.

Pentru handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache acum începe cu adevărat aventura europeană. CSM Târgu Jiu este gata să-și măsoare forțele cu echipele din European League, a doua competiție continentală feminină. Și pivotul Ana Cătălina Ciolan este pregătită de confruntările din Europa. Handbalista noastră a contribuit din plin la calificarea istorică în grupele EHF și acum vrea să culeagă roadele muncii de anul trecut. Ana spune că ea și colegele sale nu se tem de forma bună prin care trece echipa din Ungaria și speră ca echipa noastră să obțină un rezultat pozitiv în prima partidă din Grupa D. 

Ana Ciolan, CSM Târgu Jiu: ”Suntem motivate. Dorim să ne bucurăm de această calificare în grupele cupelor europene și să ne măsurăm forțele cu aceste echipe. Așa se spune și așa e normal în sport, să-ți dorești să te lupți cu cei mai buni. Asta vom face și noi și, cu siguranță, nu ne vom da la o parte. Nu ne temem și vom încerca să prestăm un handbal cât mai bun în partida din Ungaria. Am văzut câteva meciuri ale lor. Sunt foarte agresive și practică un handbal destul de dur. E o competiție grea, nu doar meciul din Ungaria, ci și următoarele jocuri vor fi dificile, dar, așa cum am zis, noi vom aborda meciul la victorie și ne vom lupta 100% pentru asta. Aș minți să zic că mă așteptam să ne calificăm în grupe. Ne-am dorit asta foarte mult, am luptat pentru asta tot sezonul trecut, în principal în semifinala de Cupa României, dar și în cele două meciuri cu echipa din Suedia. Îmi doresc doar să reușim să ne bucurăm de toată munca depusă până acum, iar la sfârșit să fim mulțumite de tot ceea ce am făcut în teren. Este într-adevăr un program încărcat. Domnul profesor va fi lăsat cu responsabilitatea de a gestiona acest lucru. Noi ce putem să facem? Să ne antrenăm în fiecare zi 100% și să încercăm să abordăm fiecare meci la fel. Să ne ajute Dumnezeu să rămânem sănătoase și tot lotul să fie apt la fiecare meci”.

EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN
SEZONUL 2023-2024
GRUPA 4
ETAPA 1
SÂMBĂTĂ, 6 IANUARIE 2024, ORA 21.00
LIVE PE DIGISPORT 1, ORANGE SPORT 3 ȘI PRIMA SPORT 2
MOSONMAGYAROVAR, UMF ARENA(UNGARIA)
MOTHERSON MOSONMAGYAROVAR KC – CSM TÂRGU JIU

Comment here