Handbal

CSM Târgu Jiu și Medima, parteneri la Târgu Jiu! Beneficii pentru sportivii clubului

CSM Târgu Jiu are un sponsor de nădejede. A fost semnat un parteneriat între clubul gorjean și Clinica Medima Târgu Jiu, ce garantează excelența în imagistică medicală și radiologie. Cu aparatură ultraperformantă și o echipă de medici radiologi de elită, Medima Târgu Jiu este dedicată oferirii investigațiilor imagistice RMN și CT de cea mai înaltă calitate. Sportivii vor beneficia astfel de rezultate precise în cel mai scurt timp.

Fost jucător, acum conducător de club, expertul sportiv al secției de handbal, Dan Ilieș, a vorbit despre importanța unor investigații medicale de calitate.

 

Florența Ilie și Alexandra Gavrilă Frățilescu au fost unele dintre cele mai importante handbaliste ale clubului în ultimii ani. Ambele știu că accidentările fac parte din viața sportivilor și au declarat că un tratament corespunzător este esențial, dar numai după un diagnostic precis.

 

Alături de sportive, au fost Janina Bain, managerul Clinicii Medima Târgu Jiu, și Tatiana Greculescu, Senior Key Account Manager la unitatea medicală. Reprezentanții Medima au vorbit despre valorile comune pe care le au cu entitatea sportivă, dar și despre rolul important pe care clinica îl va avea în comunitate.

 

Doctorul radiolog Roxana Folcuți este coordonatorul medical al Clinicii Medima Târgu Jiu. Colaborarea între cele două părți a fost posibilă datorită Gabrielei Țichelea, cercetător în educație fizică și sport la CSM.

Galerie FOTO

Comment here