HandbalJuniori

CSM Târgu Jiu Juniori 3, în premieră în Campionatul Național rezervat juniorilor 3! CSS Râmnicu Vâlcea – CSM Târgu Jiu, sâmbătă, 17 septembrie, ora 15.00

Final de săptămână important pentru secția de handbal a CSM Târgu Jiu. Grupele de juniori ale clubului, înscrise în Campionatele Naționale, vor debuta în noul sezon 2022-2023. Trei dintre echipele de handbal juniori ale clubului sunt pregătite de startul noului sezon competiţional, programat la finalul acestei săptămâni. În premieră, CSM Târgu Jiu are o echipă masculină înscrisă în Campionatul Național rezervat juniorilor 3. Echipa pregătită de Vali Popescu a fost repartizată în Seria F. Din această serie mai fac parte CSS Caracal, CSS Drobeta Turnu Severin, CSS Râmnicu Vâlcea, CSM Progresul Băilești și LPS Târgu Jiu. Băieții lui Popescu vor debuta în noua ediție de campionat, în deplasare, pe terenul echipei CSS Râmnicu Vâlcea. Meciul este programat pentru sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 15.00.

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Începem un nou an competițional, de data aceasta la un nivel de vârstă superior, la juniori 3, competiție rezervată copiilor născuți în 2008-2009. Obiectivul meu este să abordăm toate meciurile cu curaj, cu ambiție și atunci cu siguranță vom crește de la meci la meci, chiar dacă mai mult de jumătate din copii sunt încă juniori 4”.

CSM Târgu Jiu: David Bîrlete, Robert Guran, Vlad Călinoiu, Darius Beuran, Ștefan Stănoiu, David Ularu, Cătălin Popescu, Mihnea Ciobanu, Dario Bălan, Andrei Anuțoiu, Vlad Manda, Mario Stancu, Luca Hortopan, Vlad Mezdrea, Andrei Mornea, David Honcioiu, Yanis Penescu, Cristian Penescu, Mihai Bordușanu, Dragoș Buiurea. Antrenor: Valentin Popescu.

La nivelul juniorilor 3, sistemul competiţional arată astfel:

– sunt 12 Grupe geografice în prima fază a campionatului, în care se joacă tur-retur (septembrie 2022 – februarie 2023)
– primele 2 clasate în fiecare serie se califică în Grupele „Valoare” (4 grupe de câte 6), celelalte mergând în Grupele „Speranţă”; în această fază NU se merge cu rezultatele înregistrate în Grupele geografice şi se joacă tur-retur cu toate echipele din grupă (martie-mai 2023)
– primele 2 clasate în Grupele „Valoare” se vor califica pentru Turneul Final „Valoare” (mai 2023); în mod similar stau lucrurile în Grupele „Speranţă”.

Comment here