Handbal

Duminică, 28 august, ora 12.00: CSM Târgu Jiu – CS Dacia Mioveni / Liviu Andrieş: ”Aşteptăm cu nerăbdare acest debut. Sper ca la ora meciului toată lumea să fie pregătită 200% pentru a obţine un rezultat pozitiv”

CSM Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru meciul care marchează debutul formaţiei gorjene în Liga Florilor. Elevele lui Liviu Andrieş vor începe aventura pe prima scenă a handbalului românesc cu un meci pe teren propriu, duminică, 28 august, de la ora 12.00, în compania formaţiei CS Dacia Mioveni. ”Aşteptăm cu nerăbdare acest debut. Sper ca la ora meciului toată lumea să fie pregătită 200%, pentru a avea o prestaţie notabilă şi pentru a obţine un rezultat pozitiv în acest prim joc din Liga Florilor”, a declarat Liviu Andrieş, antrenorul principal al echipei, care a prefaţat astfel duelul din prima etapă a sezonului contra echipei din Mioveni. 

După performanţele notabile obţinute pentru handbalul masculin din Gorj, Liviu Andrieş continuă să scrie istorie pentru handbalul gorjean. Andrieş şi-a trecut încă o performanţă în cv-ul său, promovarea în premieră a unei echipe de handbal feminin din Gorj, în prima ligă a României, în speţă în Liga Florilor. Andrieş speră ca echipă pe care o antrenează să aibă un parcurs cât mai bun în noul sezon, iar prestaţiile să se ridice la nivelul acestei competiţii. 

Primul adversar al echipei noastre este Dacia Mioveni, o echipă care are deja trei sezoane la activ în Liga Florilor. Deşi se aşteaptă la un meci greu, Andrieş îşi doreşte ca elevele sale să treacă repede peste emoţiile debutului, să joace fără presiune, cu atitudine şi să lupte până la final pentru a obţine un rezultat pozitiv. Antrenorul gorjean a făcut şi el apel la publicul din Târgu Jiu să vină alături de echipă la debutul în Liga Florilor.

Liviu Andrieş nu se poate baza la acest meci pe Sabine Klimek, care este în refacere după o accidentare. Şi Bianca Chiriţă are ceva probleme medicale, după o uşoară accidentare, dar staff-ul tehnic speră să o recupereze la timp pentru partida de duminică. În rest, la această oră, tot lotul este apt pentru duelul cu Dacia Mioveni.

Comment here