Handbal

Duminică, 28 august, ora 12.00: CSM Târgu Jiu – CS Dacia Mioveni / Valentina Toader Trică: „Visam la acest lucru și mă bucur că mi s-a îndeplinit visul. Va fi un debut greu, dar sper să câștigăm meciul”

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru debutul în Liga Florilor. Pentru gruparea gorjeană va fi primul meci din istoria clubului în prima ligă de handbal feminin a României. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache vor înfrunta CS Dacia Mioveni, duminică, 28 august, de la ora 12.00. ”Visam la acest lucru și mă bucur că mi s-a îndeplinit visul. Va fi un debut greu, dar sper să câștigăm meciul”, a declarat Valentina Toader Trică în conferința premergătoare debutului în Liga Florilor pentru CSM Târgu Jiu. 

Valentina Toader Trică a pornit alături de CSM Târgu Jiu încă din primul an de la înființarea echipei. Handbalista născută în Târgu Jiu a visat la acest moment încă din primul an de când proiectul handbalistic a pornit la drum și și-a dorit să ajungă pe prima scenă a handbalului românesc cu echipa orașului natal. A tras din greu, iar din calitatea ei de căpitan de echipă a pus umărul la dezvoltarea acestui proiect și a contribuit din plin la promovarea echipei în Liga Florilor. Acum este pregătită pentru primul meci al CSM-ului în Liga Florilor și speră ca debutul să fie unul cu victorie pentru CSM Târgu Jiu. Valentina a făcut și un apel către publicul de la Târgu Jiu să vină duminică alături de echipă.

 

 

 

Comment here