Handbal

Duminică, 28 august, ora 12.00: CSM Târgu Jiu – CS Dacia Mioveni / Dan Ilieş: „Am mare încredere în această echipă. Cred în forţa şi unitatea grupului care s-a creat la CSM Târgu Jiu. Sper ca sala să fie plină la acest meci”

Începând de duminică, etapă de etapă spectatorii din Târgu Jiu vor putea vedea la lucru unele dintre cele mai bune handbaliste din lume, pentru că este ştiut faptul că Liga Florilor este o competiţie extrem de puternică, în care evoluează jucătoare care au performat la nivel european şi mondial. La spectacolul handbalistic din Liga Florilor va contribui şi CSM Târgu Jiu, care va lua startul în ediţia 2022-2023, duminică, 28 august, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, atunci când va juca cu Dacia Mioveni. Meciul va începe la ora 12.00.

Expertul sportiv Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, este convins că Sala Sporturilor din Târgu Jiu va fi plină la ora jocului dintre CSM Târgu Jiu şi Dacia Mioveni, partidă care marchează momentul de debut al grupării gorjene în Liga Florilor. Dan Ilieş face un apel către publicul gorjean să vină în număr mare la meci şi mizează pe o susţinere puternică a publicului din Târgu Jiu, bun cunoscător al fenomenului handbalistic.

”Am mare încredere în această echipă. Cred în forţa şi unitatea grupului care s-a creat la CSM Târgu Jiu, iar faptul că jucăm primul meci acasă, cu publicul alături de noi, poate fi un atuu important pentru echipa noastră. Ne aşteaptă un meci puternic, dar vom juca de la egal la la egal şi sperăm ca la final echipa noastră să fie cea care va lua toate punctele”, a declarat Dan Ilieş.

 

Comment here