Atletism

Campionatul Național de Alergare pe Șosea 5K – Crosul ”15 Noiembrie” de la Brașov. Alina Eremia: ”Este ultima reuniune atletică a anului și vreau să termin acest an cu încă o medalie”

Duminică, 13 noiembrie, la Brașov, multipla campioană națională la atletism, Alina Eremia, va lua startul într-o nouă etapă a Campionatului Național de Alergare pe Șosea 5K, proba de 5000 m, în cadrul în cadrul Crosului ”15 Noiembrie”, de la Brașov. Sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de profesorul Ion Bură, țintește o nouă medalie la ultima reuniunea atletică din acest an.

Alina Eremia se pregătește intens pentru ultima competiție din acest an, Crosul ”15 Noiembrie” de la Brașov, care se anunță etapa cu cea mai numeroasă participare la Campionatul Național de Alergare pe Șosea 5K din acest an. Atleta noastră este hotărâtă să-și îmbogățească palmaresul cu încă o medalie.  

Iată ce ne-a declarat Alina Eremia despre cursa de la Brașov și ce obiectiv are pentru acest final de an.

Alina Eremia: ”La acest concurs mi-am propus să alerg un timp cât mai bun. Voi da tot ce pot să alerg cât mai bine, pentru că este ultima reuniune atletică a anului și vreau să termin acest an cu încă o medalie. După acest concurs încep pregătirea pentru sezonul de sală, care vor începe în februarie 2023”.

Ediția a 33-a a crosului brașovean va avea loc duminică, 13 noiembrie, pe același traseu pe care manifestanții l-au parcurs în 1987. Organizat în memoria revoltei din perioada comunistă, Crosul 15 Noiembrie este o cursă în care atleții trebuie trebuie să parcurgă distanța de 5.000 de metri exact pe traseul pe care l-au parcurs muncitorii în urmă cu 35 de ani, de la uzină până în fața Comitetului Județean de Partid, astăzi sediul Prefecturii.

Comment here