Handbal

Duminică, 12 septembrie, start în Divizia A. CSM Târgu Jiu va juca la Oradea. Anna Ivanenko: Nu va fi un meci ușor, dar eu am încredere în această echipă. Mergem la Oradea cu un singur gând, să câştigăm meciul

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu se pregăteşte pentru debutul într-o nouă ediţie de campionat. Elevele pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache se deplasează, la finalul săptămânii, la Oradea, pentru meciul din prima etapă a campionatului din Divizia A, Seria B. Duminică, 12 septembrie, de la ora 12.00, este programat meciul dintre CSU Oradea şi CSM Târgu Jiu.

Handbalistele noastre vor să înceapă campionatul cu o victorie. Gorjencele au un ascendent moral faţă de echipa din Oradea. În cadrul turneului de jocuri amicale Memorialul „Mircea Paşek”, desfăşurat la Târgu Jiu, la finele lunii august, CSM Târgu Jiu a trecut de CSU Oradea, scor 32-27. Elevele lui Andrieş sunt încrezătoare în forţele lor şi speră să facă un sezon cât mai bun. Una dintre cele mai bune jucătoare din lotul gorjean, Anna Ivanenko, crede că CSM Târgu Jiu este o echipă mai puternică faţă de precedenta ediţie de campionat.

Anna Ivanenko: „Începem campionatul cu forţe noi și multă încredere că vom reuși să ne îndeplinim obiectivele. Din punctul meu de vedere și nu numai al meu, cred că acum avem o echipă mai puternică și mai plăcută ochiului, faţă de echipa de anul trecut. Mergem la Oradea cu un singur gând, să câştigăm meciul. Nu va fi un meci ușor, dat fiind faptul că jucăm în deplasare, dar eu am încredere în această echipă și consider că doar noi ne putem facem meciul greu. În rest, ne bucurăm că ușile sălilor s-au deschis, în sfârşit, pentru spectatori. Vă aşteptăm cu brațele deschise să fiți alături de noi în noua ediţie de campionat”.

În cadrul turneului de la Târgu Jiu, Memorialul „Mircea Paşek”, Anna Ivanenko şi-a adjudecat titlul de cea mai bună marcatoare a turneului.

Comment here