Baschet

Camil Berculescu:”Turneul organizat la Târgu-Jiu va fi un turneu special. În sfârșit, vom avea parte de suporteri în sală. Vă așteptăm cu drag la meciuri, să ne bucurăm împreună de baschet!”

CSM Târgu Jiu va fi, la finalul acestei săptămâni, gazda unui turneu cu meciuri de verificare, la care vor participa SCM U Craiova și Steaua București. Turneul se dispută în perioada 10-12 septembrie, în Sala Sporturilor.

Prima confruntare a baschetbaliștilor gorjeni este programată pentru vineri, 10 septembrie, puțin după ora 19.00, imediat după prezentarea lotului echipei gorjene. Formația antrenată de Jordanco Davitkov se va confrunta cu Steaua București. Al doilea meci al echipei noastre se va disputa duminică, 12 septembrie, de la ora 17.00, atunci când CSM Târgu Jiu va da piept cu SCM U Craiova.

Pentru baschetbalistul gorjean Camil Berculescu, turneul organizat la Târgu Jiu este unul special, prin prisma faptului că, după declanșarea pandemie, evenimetul baschetbalistic din Sala Sporturilor este primul în care publicul are acces în sală, la meciurile echipei de baschet.

Camil Berculescu: „Turneul organizat la Târgu-Jiu va fi un turneu special, și spun asta pentru că, după o foarte lungă perioadă de timp, în sfârșit, vom avea parte de suporteri în sală. La fel cum și lor le este dor de meciurile de baschet de la Sala Polivalentă, la fel de dor ne este și nouă să jucăm cu public „La Polivalentă”. Sperăm că se vor ocupa cât mai multe locuri și că vom reuși să readucem spectacolul baschetbalistic pentru suporterii gorjeni. Vă așteptăm cu drag la meciuri, să ne bucuram împreună de baschet!”

În ceea ce privește partea sportivă a turneului, Camil Berculescu se așteaptă la un turneu dificil, dar speră ca echipa din Târgu Jiu să câștige ambele partide.

Camil Berculescu: „Va fi un turneu destul de greu, echipele înca nu au intrat pe linia de plutire având în vedere chimia, relațiile dintre coechipieri, relațiile tehnico-tactice. De altfel, pentru astfel de factori se organizează turneele amicale, factori care aduc un plus tuturor. Ne dorim clar victoria, în ambele meciuri, dar trebuie să ținem cont și de faptul că suntem la început de sezon, unii într-o formă fizică mai bună, alții într-o formă fizică mai puțin bună. Noi vom încerca să dăm tot ce putem. Sper să nu avem probleme cu accidentările, pentru că cel mai important este să intrăm în noul sezon sănătoși și apți de joc”.

Comment here