Handbal

Dueluri tari pentru CSM Târgu Jiu în turneul de la Zalău. Dan Ilieş: „Meciuri grele pentru echipa noastră. Cred că suntem pe drumul cel bun”

Zi plină pentru handbalistele CSM Târgu Jiu, care au disputat vineri, 5 august, două partide în cadrul turneului de la Zalău. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a avut parte de două dueluri tari, cu echipe care evoluează în Liga Florilor, HC Zalău şi CSM Slatina. În prima confruntare, CSM Târgu Jiu a pierdut în faţa echipei gazdă, HC Zalău, care s-a impus cu 32-29, iar în al doilea meci al zilei, echipa din Târgu Jiu a terminat la egalitate cu CSM Slatina, scor 19-19. Sâmbătă, CSM Târgu Jiu va încheia turneul de la Zalău cu un meci împotriva maghiarelor de la Bekescsaba (Ungaria).

CSM Târgu Jiu a disputat vineri, 5 august, de la ora 11.45, prima partidă din cadrul turneului de la Zalău. Gorjencele au jucat cu gazda competiției, HC Zalău. Echipa lui Gheorghe Tadici s-a impus cu 32-29, la capătul unui meci echilibrat şi după ce formația pregătită de Liviu Andrieș a condus la pauză cu 17-14.

A fost încă un test extrem de util pentru echipa lui Liviu Andrieş, într-un meci în care handbalistele din Târgu Jiu au avut mai mult iniţiativa în prima parte a confruntării, drept dovadă stă şi scorul înregistrat la pauză, 17-14 pentru gorjence. Şi repriza secundă a fost în mare parte echilibrată, dar cu un plus pentru echipa gazdă, care a întors scorul pe tabelă şi a reuşit să se impună în cele din urmă, scor 32-29. 

HC Zalău – CSM Târgu Jiu 32-29(14-17)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dhzukeva, Alina Ciuchiatu, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriţă 1g, Daniela Necula, Valentina Toader Trică, Cristina Boian 5g, Oana Bucă 3g, Ira Zinatullina 2g, Katarina Pavlovic 4g, Alexandra Gavrilă 4g, Pal Ceandani 1g, Iulia Andrei 1g, Florenţa Ilie 3g, Ana Ciolan 1g, Angela Cioca Puşcaş 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor portari: Gore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

În a doua confruntare a zilei, CSM Târgu Jiu şi CSM Slatina au terminat la egalitate, scor 19-19. La fel cum o arată şi scorul, confruntarea dintre cele două echipa a fost un extrem de echilibrată, cu un plus pentru CSM Târgu Jiu, care a intrat la vestiare cu un gol avans 12-11. Repriza secundă a fost la fel de echilibrată, dar săracă în goluri. Oboseala şi-a spus cuvântul în ambele tabere şi meciul s-a terminat la egalitate. Gorjencele au făcut însă faţă cu brio unei zile cu două meciuri în faţa unor adversari puternici din Liga Florilor, aspect care l-a mulţumit pe expertul sportiv Dan Ilieş, care este convins că echipa este pe drumul cel bun.

Dan Ilieş, expert sportiv, coordonator secţia de handbal a CSM Târgu Jiu: ”O zi grea pentru jucătoarele noastre, două jocuri epuizante cu echipe importante din Liga Florilor. Cu toate acestea cred că suntem pe drumul cel bun și pe zi ce trece avem din ce în ce mai multă încredere în forța grupului”.

CSM Târgu Jiu – CSM Slatina 19-19(12-11)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dhzukeva, Alina Ciuchiatu, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriţă, Daniela Necula 3g, Valentina Toader Trică, Cristina Boian, Oana Bucă 4g, Ira Zinatullina 1g, Katarina Pavlovic 1g, Alexandra Gavrilă 4g, Pal Ceandani, Iulia Andrei 1g, Florenţa Ilie 4g, Ana Ciolan 1g, Angela Cioca Puşcaş 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor portari: Gore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

CSM Târgu Jiu va juca sămbătă, 6 august, de la ora 10.00, ultimul meci din cadrul turneului de la Zalău, cu Bekescsaba, din prima ligă a Ungariei.

Comment here