Handbal

CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de pregătire de la Zalău. Liviu Andrieş: ”Un turneu bun de pregătire. Mai trebuie lucrat la anumite aspecte, dar în concluzie suntem pe un drum bun”

CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de pregătire de la Zalău. În ultima partidă disputată sâmbătă, 6 august, echipa noastră a pierdut în faţa unguroaicelor de la Bekescsaba NKSE. Echipa din prima ligă a Ungariei s-a impus cu 35-29, după ce la pauză tabela indica egalitate, scor 16-16. 

După o prima zi grea, cu două confruntări cu adversari de calibru din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu a avut parte şi in meciul trei de un adversar redutabil, de această dată din campionatul Ungariei. În ciuda eşecului, pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş a fost un nou test util. Prima parte a confruntării cu echipa maghiară a fost una echilibrată, cele două combatante au intrat la vestiare la egalitate, scor 16-16. După pauză, echipa din Ungaria a fost ceva mai inspirată şi a avut un final mai bun, reuşind să se impună cu 35-29. 

La finalul turneului, principalul echipei, Liviu Andrieş, a tras primele concluzii. ”Suntem pe un drum bun”, ne-a declarat antrenorul gorjean, în mare parte mulţumit de evoluţia echipei după acest turneu. Liviu Andrieş admite însă şi faptul că mai sunt aspecte de remediat în jocul echipei sale, pe care va încerca să le pună la punct până la debutul campionatului. 

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Un turneu bun de pregătire, în care am văzut și lucruri bune și mai puțin bune, pe cele din urmă trebuie să le corectăm. Mai avem timp pentru a le corecta. Mai trebuie lucrat atât la partea fizică, cât și la cea tehnico-tactică, dar în concluzie suntem pe un drum bun, dar asta nu trebuie să ne mulțumească și trebuie să ne facă să muncim și mai mult pentru a reuși să facem o echipă competitivă. Am avut și ceva probleme medicale, dar nu grave și pentru asta ne bucurăm”.

În cele trei meciuri din cadrul turneului, Liviu Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie. Au lipsit Sabine Klimek, Vanessa Predescu şi Cristina Popovic.

CSM Târgu Jiu – CS Bekescsaba 29-35(16-16)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dhzukeva, Alina Ciuchiatu, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriţă 4g, Daniela Necula 1g, Valentina Toader Trică, Cristina Boian 3g, Oana Bucă 7g, Ira Zinatullina 4g, Katarina Pavlovic 2g, Alexandra Gavrilă 3g, Pal Ceandani 3g, Iulia Andrei, Florenţa Ilie 1g, Ana Ciolan 1g, Angela Cioca Puşcaş. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor portari: Gore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Pentru CSM Târgu Jiu urmează alte două partide de pregătire, ambele cu Măgura Cisnădie, pe 13-14 august. Cele două meciuri se vor disputa pe terenul echipei din Cisnădie. 

Comment here