Handbal

Duel oltenesc în penultima etapă din CN Tineret Feminin. Duminică, 24 martie, ora 12.00: SCM U Craiova – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu care activează în Campionatul Național de Tineret se va deplasa în weekend la Craiova, pentru meciul cu SCM U Craiova. Meciul contează pentru etapa a 13-a și va începe la ora 12.00. 

Campionatul Național de Tineret destinat echipelor feminine intră pe ultima sută de metri. În acest weekend se va disputa penultima etapă din campionat. CSM Târgu Jiu merge la Craiova, acolo unde se va confrunta cu ultima clasată, SCM U Craiova. Andrei Enache speră ca fetele sale să profite din plin de o nouă partidă oficială. După acest meci se va întrerupe campionatul, din nou, pentru o altă pauză destul de lungă, care nu este pe placul antrenorului Andrei Enache. Antrenorul gorjean speră ca viitoare ediție de campionat să fie una mult diferită de ceea ce a fost în actualul sezon.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Tineret: ”Este penultimul meci din acest campionat și trebuie să ne bucurăm de fiecare secundă pentru că, după acest joc, urmează, din nou, o pauză foarte lungă. Cred ca inconstanța a venit tocmai de la acest program cu meciuri puține și pauze foarte lungi, dar asta este, nu avem ce să facem. Sper ca sezonul viitor să fie diferit, iar fetele să aibă creșterea valorică pe care noi o dorim cu toții”

CSM Târgu Jiu TineretDumitru Daria, Raluca Chiriac, Ariana Cercel, Rebeca Rasoveanu, Teodora Nicula, Minodora Ancuța, Alesia Cismașu, Ioana Procopie, Cristina Chirea, Valentina Pînișoară, Maria Antofie, Irina Bușă. Antrenor: Andrei Enache. Preparator: Florentin Stali.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 13
DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 12.00
CRAIOVA, SALA ”ION CONSTANTINESCU”
SCM U CRAIOVA – CSM TÂRGU JIU 

Comment here