Fotbal

Play-off, Etapa 6. Duminică, 24 martie: CSM Târgu Jiu U19 și U17, confruntări cu grupele de la CS Corvinul Hunedoara

Duminică, 24 martie, grupele de juniori U19 și U17 ale CSM Târgu Jiu se deplasează la Hunedoara, pentru confruntările cu grupele de la CS Corvinul. Meciurile contează pentru etapa a 6-a din play-off-ul Campionatului Național.

Prima partidă a zilei, care va începe la ora 12.00, este cea a juniorilor U19 de la cele două cluburi. După egalul de etapa trecută, contra Reșiței, juniorii lui Alin Poenaru și Florin Popete au parte de un meci dificil și în această etapă, contra echipei de pe locul 3, Corvinul Hunedoara. Misiunea este cu atât mai dificilă, cu cât lipsesc o serie de jucători din angrenajul echipei noastre, accidentați sau cu diverse probleme medicale. Chiar și în aceste condiții, cu mari probleme de lot, gorjenii merg la Hunedoara să câștige partida. Diferența dintre cele două echipe este de doar 3 puncte în clasamentul Seriei a 7-a, în care Corvinul are 25 de puncte, iar gruparea gorjeană are 22 de puncte. 

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Avem probleme mari de lot. Avem doi jucători cu entorsă, după meciul dur cu Reșița, dar și alți trei jucători cu diferite probleme de sănătate, pe care sperăm să-i recuperăm. Vom merge la victorie indiferent de adversar sau de problemele de lot”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U19
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 6
HUNEDOARA, STADION MICHAEL KLEIN2 
DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 12.00
CS CORVINUL HUNEDOARA – CSM TÂRGU JIU

După duelul colegilor de la U19, de la ora 14.00, urmează și duelul grupelor U17 dintre Corvinul și CSM Târgu Jiu. Echipa gazdă este pe 2 în clasamentul Seriei a 7-a, cu 27 de puncte, în timp ce gruparea gorjeană este pe 5, cu 19 puncte. Se anunță un meci dificil și pentru juniorii lui Sorin Vintilescu, care au de înfruntat o echipă ce are în componență jucători și cu doi ani mari decât cei ai formației gorjene. Sorin Vintilescu știe cum poate fi compensată această situație.

Sorin Vintilescu, antrenor CSM Târgu Jiu U17: ”Ne așteaptă un meci greu și pe noi și pe colegii de la U19, deoarece Corvinul, la ambele grupe are în componența echipelor copii cu 2 ani mai mari decât ai noștri. Vom încerca să compensăm diferența de forță cu mai multă alergare, ambiție și minte”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 6
HUNEDOARA, STADION MICHAEL KLEIN2 
DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 14.00
CS CORVINUL HUNEDOARA – CSM TÂRGU JIU

Comment here