Baschet

CN U16 Masculin, Etapa 8. Meci important pentru baschetbaliștii lui Adi Roșu. Sâmbătă, 23 martie, ora 09.00: CSM Târgu Jiu – Galactica Brașov

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu își continuă lupta pentru un loc la Turneul Semifinal. Echipa pregătită de Adrian Roșu se va confrunta pe teren propriu, cu ABC Galactica Brașov. Meciul contează pentru etapa a 8-a din Campionatul Național. Partida din Sala Sporturilor se va disputa sâmbătă, 23 martie, de la ora 09.00. ”La acest meci trebuie să fim concentrați, să jucăm un baschet bun, rapid, pentru a obține victoria”, ne-a declarat antrenorul juniorilor U16, Adrian Roșu. 

Meci foarte important pentru baschetbaliștii U16 ai clubului nostru, care sunt în continuare în cărți pentru un loc la Turneul Semifinal. Chiar dacă echipa din Târgu Jiu stă și la mâna rezultatelor, gorjenii au un singur gând pentru acest weekend: victoria. Băieții lui Adi Roșu sunt obligați să câștige partida pentru a spera la o calificare în faza superioară a competiției. CSM Târgu Jiu s-a impus destul de lejer în tur și pornește ca favorită în acest meci, dar Adrian Roșu le-a transmis jucătorilor săi să trateze cu mare seriozitate partida pentru a obține victoria. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”La acest meci trebuie să fim concentrați, să jucăm un baschet bun, rapid, pentru a obține victoria. Deși am câștigat la o diferență mare de scor în tur, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, trebuie sa jucăm 100% concentrați pe obiectivul nostru. Sunt sigur că baieții se vor mobiliza în urma ultimului meci și că vom face o partidă bunăm din toate punctele de vedere”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 8
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 09.00
CSM TÂRGU JIU – ABC GALACTICA BRAȘOV

Comment here