HandbalJuniori

Junioarele 2, victorie clară la Herculane. CSM Târgu Jiu este liderul incontestabil din Seria F. ACS Hercules Băile Herculane – CSM Târgu Jiu 28-37

Sâmbătă, 19 noiembrie, echipa pregătită de Andrei Enache, liderul Seriei F, s-a impus fără probleme, în deplasare, pe terenul echipei ACS Hercules Băile Herculane. Gorjencele au câștigat partida cu 37-28. Meciul a contat pentru etapa a-5-a din Campionatul Național Junioare 2. Diana Rogoveanu a fost cea mai bună marcatoare pentru CSM Târgu Jiu, cu 9 goluri reușite.

CSM Târgu Jiu este liderul incontestabil din Seria F. Elevele lui Andrei Enache au ajuns la a cincea victorie consecutivă din acest sezon. Cea de a cincea victorie a venit astăzi, după confruntarea cu ACS Hercules Băile Herculane, la capătul unei partide în care elevele lui Andrei Enache au fost în permanență la cârma jocului. 

CSM Târgu Jiu s-a instalat la conducere pe tabelă încă din startul meciului. A fost 2-0, 3-1 și 4-2, după după primele 5 minute de joc. Gazdele au reușit să egaleze situația în minutul 7, scor 6-6. A urmat însă o perioadă de joc foarte bună pentru CSM Târgu Jiu, în care handbalistele noastre s-au apărat foarte, iar în atac și-au dublat avantajul pe tabelă, scor 14-7, în minutul 17. Gorjencele au continuat să își mărească diferența și în minutul 24 au ajuns la +8 pe tabelă, scor 19-11. Gazdele au redus din diferență pe finalul primei parți, iar CSM Târgu Jiu a intrat la cabine cu cinci goluri avans, scor 20-15. 

În startul reprizei secunde, elevele lui Enache au ajuns la 23-17 în minutul 35 și la 28-21 în minutul 43. CSM Târgu Jiu a refăcut în minutul 55 diferența de 8 goluri pe tabelă, scor 33-25. Finalul de meci a aparținut tot grupării gorjene care a închis tabela la 37-28. Andrei Enache recunoaște că ritmul de joc nu a fost unul dorit de el, de vină fiind pauza competițională prea lungă. Antrenorul a fost însă bucuros că fetele lui au reușit victoria și că au încheiat meciul fără accidentări.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: ”Am întâlnim o echipă extrem de bătăioasă, iar faptul că am jucat după o pauză atât de mare a făcut ca ritmul nostru să nu fie cel pe care mi-l doream, dar știu că în asemenea meciuri cel mai important este rezultatul și faptul că toate fetele au ieșit sănătoase de pe teren”.

De la CSM Târgu Jiu s-a remarcat în acest meci Diana Rogoveanu, care a înscris 9 goluri. Ea a fost urmată de Alexandra Vieru, cu 7 goluri marcate. Cristina Chirea a contribuit cu 6 reușite, iar Raluca Chiriac, cu 5 goluri. 

CSM Târgu Jiu: Dumitru Daria, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac 5g, Rebeca Rasoveanu 1g, Beatrice Popescu 1g, Minodora Ancuța 1g, Alesia Cismaşu 3g, Sonia Motoc 3g, Cristina Chirea 6g, Alina Burlan, Alexandra Vieru 7g, Alexandra Popescu, Elena Buşe 1g, Diana Rogoveanu 9g. Antrenor: Andrei Enache. 

JUNIOARE 2
Campionatul Naţional Junioare 2
Seria F, Etapa 5
Băile Herculane, Sala Alexandru Duicu
Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 15.00
ACS Hercules Băile Herculane – CSM Târgu Jiu 28-37(15-20)

Etapa viitoare, pe 26 noiembrie, CSM Târgu Jiu va juca tot în deplasare, pe terenul echipei CSS Drobeta Turnu Severin.

Comment here