Baschet

Etapa a-XIV-a Grupa B / CSO Voluntari – CSM Târgu Jiu/ Sâmbătă, 18 ianuarie, ora 17.00

CSM Târgu-Jiu încheie prima parte a campionatului cu un meci în deplasare. Gorjenii vor întâlni liderul Grupei B, CSO Voluntari. Meciul este programat sâmbată, 18 ianuarie, de la ora 17.00.

După victoria extrem de importantă de etapa trecută în fața celor de la CSM Sighetu Marmației, echipa antrenată de Claudiu Alionescu își va măsura forțele cu liderul seriei, CSO Voluntari, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale. Meciul de la Voluntari va fi o adevărată provocare pentru CSM Târgu Jiu, în condițiile în care gazdele conduc seria și au ca obiectiv accederea în Grupa A valorică.

“Este o provocare pentru noi să evoluăm împotriva unei astfel de echipă. Venim după o evoluție bună și după un rezultat bun și sper să avem continuitate și o constanță și în   această partidă. Chiar dacă nu dispunem de întreg lotul vreau să ne ridicăm la nivelul jocului și să prestam un baschet de calitate în special din punct de vedere defensiv”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

Antrenorul gorjean nu se poate baza la acest meci pe cei doi jucători sârbi, Stefan Adrejevic și Jovan Djurasevic. Celor doi li se adaugă și Camil Berculescu, care are o problemă musculară.

Finalul sezonului regulat găsește echipa din Târgu-Jiu în obiectiv. Deși crede că echipa putea obține mai mult în prima parte a campionatului, în special în cele două meciuri cu Athletic Constanța, Claudiu Alionescu s-a declarat mulțumit de locul ocupat de CSM în campionat.

“Suntem în obiectiv ca și poziție în clasament. Un număr de patru victorii este mulțumitor, dar acum cred că puteam să ocupăm poate un loc mai bun. Și aici mă refer la faptul că puteam obține mai mult în cele două meciuri cu Constanța”, a fost concluzia antrenorului gorjean.

Comment here