Handbal

Divizia A / Seria B / TURNEUL 3 / Sara Abed Kader: Ne dorim să câștigăm cele trei meciuri, dar în același timp să avem și o prestație bună

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu este pregătită și așteaptă cu încredere meciurile care se vor desfășura în perioada 5-7 martie în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Sara Abed Kader, portarul formației gorjene, este și ea pregătită pentru noile confruntări din turneul 3 al Seriei B din cadrul Divizia A.

Gruparea gorjeană merge ceas în acest sezon și datorită prestațiilor excelente pe care Sara Abed le-a avut în poarta CSM Târgu Jiu. Am stat de vorbă cu Sara înainte de turneul 3 și ne-a dezvăluit ce așteptări are de la acest turneu. Sara a vorbit și despre parcursul CSM până în acest moment, dar și despre concurența din poarta formației gorjene.

Sara, jucați din nou pe teren propriu. Cu ce gânduri abordați turneul 3?

Sara Abed Kader: În primul rând este un avantaj pentru noi că jucăm acasă, este un turneu foarte important pentru noi. Ne dorim să câștigam cele trei meciuri, dar în același timp să avem și o prestație bună. Ne dormim să fie un turneu reușit, să jucăm la cel mai bun nivel al nostru și la final să ne bucurăm de rezultate. Pentru noi, fiecare meci contează și indiferent de adversar, trebuie să ne concentrăm și să facem jocul nostru.

Sara, te așteptai la un asemenea parcus în acest sezon?

Sara Abed Kader: Da, mă așteptam oarecum la acest parcurs, pentru că ne-am antrenat foarte bine și ne dormim foarte mult primul loc în serie.

Începeți turneul 3 cu un avantaj moral față de principala contracandidată, pentru că, este clar, lupta pentru șefia grupei se dă cu CSM Deva.

Sara Abed Kader: Pentru noi, victoria obținută acasă cu Deva, este un avantaj extrem de important. Ne-a dat încredere și un moral foarte bun pentru ceea ce urmează.

Cum este cu concurența în poartă?

Sara Abed Kader: Ca în orice domeniu, concurența este benefică. Ne completăm foarte bine și ne ajutăm reciproc.

Echipa este în grafic. Sara, este posibil ca din sezonul următor să vă vedem în Liga Florilor?

Sara Abed Kader: Am încredere în această echipă, pentru asta muncim și sper ca la final să ne atingem obiectivul propus.

Sara, cum este la Târgu Jiu?

Sara Abed Kader: Îmi place. Este un oraș liniștit, cu oameni frumoși, care ne susțin mereu. Ne pare rău că nu pot să vină la meciuri.

Născută în Siria, acolo unde a stat până la vârsta de 3 ani, Sara Abed-Kader a început handbalul în Bucureşti, acolo unde a apărat poarta formaţiilor Ştiinţa şi Dinamo Bucureşti. Sara a făcut pasul spre prima ligă odată cu transferul ei la CSM Slatina. A urmat apoi transferul la o altă grupare de primă ligă, HC Zalău, sub comanda lui Gheorghe Tadici.

Nume: Abed-Kader Sara
Data naşterii: 30.08.1997
Locul: Siria, Rakka

Activitate:
2009-2010 C.S.S.2 București
2010-2016 Scoala 181 București
2016-2017 Stiinta București
2017-2018 Dinamo București
2018-2019 CSM Slatina
2019-2020 HC Zalau

Comment here