Handbal

Divizia A / Seria B / Turneul 2 / Târgu Jiu, 11-14 februarie / Florentina Moisin: Ne-am pregătit bine pentru acest turneu. Vrem să câştigăm toate meciurile

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu se pregătesc intens pentru primul turneu al anului 2021. „Pregătirea a decurs ca la carte”, ne-a dezvăluit Florentina Moisin, pivotul formaţiei gorjene. Extrem de ambiţioasă şi hotărâtă, Florentina Moisin vrea victorii pe linie în primul turneu din 2021.

Florentina, începe un nou turneu, primul din acest an! Cu ce gânduri începi acest turneu?

Florentina Moisin: Într-adevăr, este primul turneu din acest an și toate gândurile mele şi ale colegelor mele sunt îndreptate către victorii pe linie. Avem un moral bun, iar pregătirea a decurs ca la carte. Suntem fericite că am fost ferite de accidentări și aşteptăm cu nerăbdare primul joc.

Se anunță un turneu dificil, chiar dacă jucăm pe teren propriu. Care este cel mai dificil adversar?

Florentina Moisin: Vor fi meciuri grele, dar pot spune că noi suntem cel mai dificil adversar, şi spun asta pentru că doar de noi depinde cum ne facem jocul, dificil sau ușor. Nu ne interesează de ceilalți adversari, dar asta nu înseamnă că nu o să avem meciuri grele. Noi suntem concentrate și focusate pe ce avem de făcut și sperăm să ne iasă jocul așa cum ne-am pregătit la antrenamente.

Este un avantaj faptul că jucăm pe teren propriu?

Florentina Moisin: Este un avantaj, pentru că suntem familiarizate cu sala, dar cred că un adevărat avantaj era dacă puteam să ne bucurăm de public și de o sală plină.

Florentina Moisin s-a născut pe 3 aprilie 1997 la București. A început handbalul la nivel de junioare la CSS5 București. Florentina a plecat apoi in Ardeal, la CSS Viitorul Cluj Napoca, unde și-a încheiat junioratul. Avand dublă legitimare, tânara jucătoare a făcut pasul către echipa mare a U Cluj, la care a debutat la nivel de senioare în Liga Florilor într-un meci contra echipei din Zalău. După experiență de la Cluj, Florentina a trecut pe la CSM Slatina și CS Dacia Mioveni. Ultimele două sezoane a evoluat pentru Știința București, echipă de la care a venit la Târgu Jiu.

FLORENTINA MOISIN
POST: PIVOT
Nr.97
Data nașterii: 03.04.1997

Comment here