Handbal

Divizia A / Seria B / Turneul 2 / Târgu Jiu, 11-14 februarie / Liviu Andrieş: Aşteptăm cu încredere acest turneu. Vrem să ne calificăm de pe primul loc în serie

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu în cadrul turneului 2 din Seria B a Diviziei A. Este primul turneu din 2021 pentru handbalistele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSU Timișoara, CSM Deva și CSU Oradea. Gruparea gorjeană, care este liderul Seriei B, are ca obiectiv promovarea în Liga Florilor.

După turneul din Campionatul Naţional destinat junioarelor 3, desfăşurat în perioada 3-7 februarie, Sala Sporturilor din Târgu Jiu este din nou gazdă pentru handbalul feminin. Între 11 şi 14 februarie, la Târgu Jiu se dispută meciurile turneului 2 din Seria B a Diviziei A.

Primul turneu din Seria B s-a desfăşurat la Sf. Gheorghe, acolo unde senioarele de la CSM Târgu Jiu au înregistrat patru victorii din tot atâtea meciuri. Formaţia noastră este liderul Seriei B, cu 12p.

Liviu Andrieş speră ca jucătoarele sale să fie extrem de motivate pentru acest turneu, pe care echipa gorjeană îl dispută pe teren propriu. Din păcate, suporterii echipei gorjene şi iubitorii de handbal nu vor avea acces în tribune. Pentru elevele lui Liviu Andrieş, turneul de la Târgu Jiu este o bună oportunitate de a-şi consolida prima poziţie în clasament, poziţie care îi asigură formaţiei din Târgu Jiu un traseu mai bun în perspectiva promovării pe prima scenă a handbalului românesc. Primul adversar al echipei gorjene este CSU Timişoara. Andrieş speră ca handbalistele să treacă cu bine de primul meci oficial din 2021, pentru a putea aborda cu maximă încredere cea de a doua partidă de la acest turneu, meciul derby cu CSM Deva. Liviu Andrieş a primit şi întăriri înainte de turneul de la Târgu Jiu. 3 jucătoare care au activat deja în Liga Florilor: Francesca Argyelan, Anna Ivanenko şi Diana Șamanț s-au alăturat lotului gorjean. Iată ce a declarat antrenorul Liviu Andrieş înaintea turneului de la Târgu Jiu.

DIVIZIA A / SERIA B / TURNEU 2 / 11-14 FEBRUARIE 2021

JOI 11 FEBRUARIE 2021
CSM Târgu Jiu – CSU Timişoara ora 18.20

VINERI 12 FEBRUARIE 2021
CSM Târgu Jiu – stă

SÂMBĂTĂ 13 FEBRUARIE 2021
CSM Târgu Jiu – CSM Deva ora 16.20

DUMINICĂ 14 FEBRUARIE 2021
CSM Târgu Jiu – CSU Oradea ora 15.20

Comment here