Handbal

Divizia A / Seria B / Turneul 2 / Târgu Jiu, 11-14 februarie / Andreea Olariu: Suntem motivate si încrezătoare că vom rămâne liderul seriei noastre

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu primele meciuri oficiale din 2021. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache sunt pregătite pentru turneul ce se va desfăşura între 11 şi 14 februarie la Târgu Jiu. Andreea Olariu este încrezătoare că CSM Târgu Jiu va rămâne liderul seriei şi după turneul de la Târgu Jiu.

Andreea Olariu, inter dreapta în formaţia antrenată de Liviu Andrieş, ne-a oferit câteva detalii înainte de începerea turneului.

Andreea Olariu, pregătită de primul turneu al anului?

Andreea Olariu: Da. Foarte pregătită. Este un turneu așteptat de noi toate. Eu, personal sunt nerăbdătoare să înceapă şi să punem în aplicare tot ce am pregătit la antrenamente. Suntem motivate si încrezătoare că vom rămâne liderul seriei noastre şi că ne vom apropia de realizarea obictivului nostru.

Se anunță un turneu dificil, chiar dacă jucăm pe teren propriu. Care este cel mai dificil adversar?

Andreea Olariu: Într-adevăr, putem spune că este un turneu mai dificil decât precedentul. Spun asta pentru că vom avea şi derby-ul seriei, împotriva echipei cu 3 victorii din 3 meciuri, şi anume CSM Deva. Niciunul dintre jocuri însă nu este ușor, dar părerea mea este că nu ar trebui să întâmpinăm probleme cu CSU Timișoara şi CSU Oradea. Sunt două echipe pe care le putem învinge, cu Timișoara nu ne-am întâlnit pâna acum, în timp ce, la primul turneu am învins categoric formaţia din Oradea.

E un avantaj faptul că jucăm pe teren propriu?

Andreea Olariu: Faptul că acest turneu se organizează la noi acasă este un lucru pozitiv pentru echipa noastră. Eu îl văd ca pe un avantaj clar în ceea ce priveşte jocul nostru. Jucăm în sala în care ne antrenăm şi acest fapt trebuie să se observe, să se transpună în exprimarea noastră în teren. Ar fi fost minunat ca să jucam acasă cu spectatori, dar acest lucru încă nu este posibil. Sperăm, cât mai repede, ca publicului să i se permită să ne susțină si să fie alaturi de noi. Cei de acasă ne pot urmări însă pe canalul federației unde vor fi transmise live toate meciurile.

Ai colege noi in echipă. Cum s-au integrat?

Andreea Olariu: În ceea ce priveşte noile colege, acestea s-au integrat rapid şi sunt convinsă că vor ajuta echipa pentru realizarea obiectivului.


ANDREEA OLARIU

POST: INTER DREAPTA
Nr. 6
Data nașterii: 15.06.2000

Comment here