Handbal

Divizia A / Seria B / Turneul 2 / Târgu Jiu, 11-14 februarie / Bianca Stanca: Ne-am pregătit foarte bine şi pentru acest turneu. Trebuie să jucăm cu determinare si ambiție la fiecare meci

Jucătoarele antrenate de Liviu Andrieş şi Andrei Enache trag tare la antrenamente pentru a-şi menţine poziţia de lider în Seria B şi după turneul de la Târgu Jiu, care va demara mâine, 11 februarie. Mai mult, o nouă rundă de meciuri încununată de rezultate pozitive ar apropia şi mai mult gruparea gorjeană de obictiv: promovarea în Liga Florilor. Ioana Bianca Stanca, extrema stângă a CSM Târgu Jiu este convinsă că formaţia noastră va juca la fel ca în primul turneu al sezonului, cu ambiţie şi determinare. În mare formă la primul turneu al sezonului, Bianca Stanca promite că va da totul pe teren pentru ca echipa din Târgu Jiu să termine pe primul loc.

Bianca, începe un nou turneu, primul din acest an! Cu ce gânduri începi acest turneu?

Bianca Stanca: Cu gândul de a ieși victorioase si sănătoase! Noi ne dorim să facem un turneu la fel de bun ca şi cel de la Sf. Gheorghe, primul turneu din acest sezon. Ne-am pregătit foarte bine şi pentru acest turneu, iar eu sunt convinsă că rezultatele vor fie pe măsură. Am început cu atâta ambiție și determinare acest campionat şi aşa vrem să-l şi terminăm.

Ce părere ai despre acest turneu. Echipa joacă pe teren propriu. Este un avantaj pentru voi? Care este cel mai dificil adversar?

Bianca Stanca: Este un turneu pe teren propriu, dar nu trebuie să ne bazăm pe acest aspect, trebuie să jucăm bine, cu determinare si ambiție la fiecare meci. Noi trebuie sa tratăm fiecare adversar la fel. Fără doar şi poate, meciul cu Deva este cel mai imporatat, pentru că şi echipa din Deva îşi doreşte promovarea în Liga Florilor. Dar, ştiţi cum se spune că „nicăieri nu e ca acasă”, iar acest lucru este valabil şi în cazul nostru, pentru că aici ne antrenăm, aici ne petrecem cel mai mult timp. Sper să fructificăm avantajul terenului propriu. Într-adevăr, lipsește publicul, dar noi știm că iubitorii sportului din Târgu Jiu ne susțin necondiționat de oriunde, nu doar din tribune. Alta era situaţia dacă aveam şi public, dar ne mulțumim cu faptul că oamenii nu ne-au uitat.

Lotul s-a mărit, ai colege noi. Cum s-au integrat noile achiziţii de la CSM Târgu Jiu?

Bianca Stanca: S-au integrat destul de bine, ne-am bucurat de venirea lor. Vom fi la fel de unite şi de acum înainte şi chiar mai puternice.

BIANCA IOANA STANCA
POST: EXTREMĂ STÂNGA
Nr. 3
Data nașterii: 22.06.1998

Comment here