Handbal

Divizia A / Seria B / Turneul 2 / Târgu Jiu, 11-14 februarie / Mădălina Olariu: Sunt foarte încrezătoare în echipa mea și cu siguranță rezultatul turneului o să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul propus

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu va juca pe 11 februarie, de la ora 18.20, primul meci oficial din acest an. Formația antrenată de Liviu Andrieș va întâlni pe CSU Timișoara. Mădălina Olariu, coordonatorul de joc al CSM Târgu Jiu este încrezătoare că CSM Târgu Jiu își va continua parcursul excelent din actuala ediție de campionat.

Una dintre cele mai bune handbaliste a grupării gorjene în primul sezon de Divizia A și principala marcatoare a formației noastre sezonul trecut, centrul Mădălina Olariu ne-a declarat că formația gorjeană este pregătită din toate punctele de vedere pentru acest turneu.

Mădălina, începe un nou turneu, primul din acest an! Cu ce gânduri începi acest turneu?

Mădălina Olariu: Este un turneu pe care-l așteptăm de ceva vreme, dat fiind faptul că se joacă la câteva luni distanță de primul turneu. Sunt motivată și nerăbdătoare să înceapă acest turneu, pentru a pune în aplicare tot ceea ce am făcut la antrenamente. Sunt foarte încrezătoare în echipa mea și cu siguranță rezultatul turneului o să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul propus.

CSM Târgu Jiu joacă pe teren propriu. Este un avantaj? Care este cel mai dificil adversar?

Mădălina Olariu: Cert este că nu ne așteaptă un turneu ușor. Avem trei meciuri, din care două meciuri cu adversari mai accesibili, și un meci, cel de sâmbătă împotriva echipei din Deva, un meci care se anunță unul echilibrat. Noi suntem însă destul de pregătite și sigure pe jocul nostru. Cu siguranță este un avantaj terenul propriu, iar acest lucru ne încarcă pozitiv. Suntem obișnuite cu sala și credem că o să avem o altfel de exprimare în teren. Deși prezența publicului ne-ar fi ajutat mult, noi suntem obișnuite deja de la primul turneu cu lipsa publicului și speram că asta nu o să ne afecteze evoluția.

Ai colege noi in echipă. Cum s-au integrat?

Mădălina Olariu: Cele trei colege s-au integrat destul de bine și consider că venirea lor a adus un plus echipei și un beneficiu pentru evoluția fiecărei jucătoare.

MĂDĂLINA OLARIU
POST: CENTRU
Nr.15
Data nașterii: 15.06.2000

Comment here