Handbal

Divizia A / Seria B / Turneul 2 / Târgu Jiu, 11-14 februarie / Valentina Toader: Vrem să terminăm acest turneu pe primul loc, pentru a ne ducem la bun sfârşit obiectivul propus

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu încep mâine seria meciurilor din turneul doi al Seriei B din Divizia A. Valentina Toader şi colegele sale vor juca primul meci în compania formaţiei CSU Timişoara. Partida este programată să înceapă la ora 18.20. Pivotul formaţiei noastre vrea să repete şi pe teren propriu seria de victorii pe care echipa gorjeană a înregistrat-o la primul turneu. Valentina Toader, căpitanul formaţiei pregătită de Liviu Andrieş, conştientă de importanţa acestui turneu, este hotărâtă să rămână pe primul loc în serie şi la finalul turneului de la Târgu Jiu.

Valentina, începe un nou turneu, primul din acest an! Cu ce gânduri începi acest turneu?

Valentina Toader: Da, este primul turneu din acest an, îl aşteptăm cu mare nerăbdare, pentru că ne este foarte dor să jucăm. Am început pregătirea cu mare entuziasm, ne-am antrenat foarte bine. Trebuie să punem în practică tot ce am lucrat de la începutul acestui an, pentru a putea repeta seria de victorii pe care am avut-o la primul turneu, cel de la Sf. Gheorghe.

Repezintă un avantaj faptul că jucăm pe teren propriu? Ce poţi să ne spui de acest turneu?

Valentina Toader: Cred că va fi un turneu dificil, pentru că vom juca şi derby-ul seriei cu Deva, dar asta nu ne împiedică să dăm totul pe teren. Noi suntem foarte ambiţioase şi determinate. Vrem să terminăm acest turneu pe primul loc, pentru că vrem să ne ducem la bun sfârşit obiectivul propus, promovarea în Liga Florilor. Este un avantaj pentru noi că jucăm acasă, pentru că aici ne antrenăm tot timpul, ne este totul familiar, însă este greu pentru că nu îi putem avea alaturi pe suporterii noștri, dar cu siguranţă ne susţin şi în situaţia asta şi sunt cu gândul alături de noi.

Ai colege noi in echipă. Cum s-au integrat?

Valentina Toader: În această perioadă de pregătire s-au făcut şi câteva transferuri, foarte benefice pentru noi. Cu siguranță fetele ne vor ajuta, am încercat să le facem să se integreze cât mai rapid, pentru că noi am creat un grup foarte unit la Târgu Jiu. De joi trecem împreună la treabă, pentru că avem mult de muncit pe perioada acestui turneu.


VALENTINA TOADER

POST: PIVOT, INTER STÂNGA
Nr. 9
Data nașterii: 15.01.1997

Comment here