Handbal

Divizia A, Seria B / Sâmbătă, 19 februarie, ora 12.00 / CSM Târgu Jiu – CSU Oradea / Cristina Popovici:”Acum, principalul nostru obiectiv este victoria în meciul de sâmbătă, cu Oradea”

Handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu încep returul din Seria B a Diviziei A cu un meci pe teren propriu. Formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca sâmbătă, 19 februarie, într-un meci din etapa 14-a, cu CSU Oradea. Meciul din Sala Sporturilor va începe la ora 12.00.

Gorjencele sunt hotărâte să înceapă returul cu o victorie și să facă încă un pas spre Liga Florilor. După calificarea în optimile Cupei României, handbalistele CSM Târgu Jiu au revenit la antrenamente și se pregătesc pentru confruntarea cu Oradea. Și Cristina Popovici e pregătită de reluarea meciurilor din Divizia A. A contribuit din plin, prin intervențiile sale, la calificarea CSM Târgu Jiu în optimile de finală ale Cupei României, dar acum este focusată pe meciul din campionat cu CSU Oradea. 

Cristina, în primul rând felicitări pentru calificarea din Cupa României. Cum a fost meciul de Ploiești? Se anunța un meci greu acolo, însa diferența de scor spune altceva. Ce a facut diferența în acest meci. Care au fost prinicipalele voastre atuuri?

Cristina Popovici: Mulțumim frumos! Sunt mândră de echipa mea și de modul în care am jucat la Ploiești. Am făcut un meci foarte bun acolo, apărarea și-a făcut treaba foarte bine, poarta și-a făcut datoria și toate am contribuit la această calificare. Am fost mobilizate, unite, și pe lângă faptul că ne-am calificat, mă bucur că am ieșit sănătoase de pe teren.

Vine Rapidul la Târgu Jiu. Liderul din Liga Florilor.

Cristina Popovici: Suntem bucuroase și mândre că putem juca cu Rapid București, pe teren propriu, liderul din Liga Florilor, pentru că este o echipă puternică și ne dorim să facem un meci frumos. Vom intra motivate, ambițioase și dornice de un meci spectaculos. 

Începe returul. Primul meci din retur, cu Oradea, catalogat un meci foarte important. Cum vezi confruntarea?

Cristina Popovici: După un tur fără greșeală, e clar că ne dorim să continuăm pe aceași linie. Nu ne mai gândim la cupă, acum principalul nostru obiectiv este victoria în meciul de sâmbătă, cu Oradea, pentru a ne consolida poziția de lider în serie și pentru a face încă un pas spre Liga Florilor.

 

CSU Oradea, adversarul de sâmbătă al CSM Târgu Jiu, ocupă locul 4 în clasament la finalul turului, cu 20 de puncte acumulate. În partida tur, CSM Târgu Jiu s-a impus la Oradea la 10 goluri diferență, scor 36-26.

Comment here