BaschetJuniori

Turneu de baschet feminin U13 la Târgu Jiu, 19-20 februarie / Laurențiu Răuț, antrenor U13 CSM Târgu Jiu: „Eu cred în aceste fete minunate și sunt convins că putem câștiga turneul” – PROGRAM TURNEU

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu va evolua în cadrul următorului turneu din Campionatul Național, pe teren propriu. Sala de sport a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” va găzdui, timp de două zile, pe 19 și 20 februarie, meciurile din cadrul turneului 4 din Grupa 4, grupă din care mai fac parte CS Olimpia București, CS Câmpina și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Echipa de U13 a CSM Târgu Jiu, pregătită de profesorul Laurențiu Răuț, este pe locul 2 în Grupa 4.

Turneu extrem de important pentru tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu, care vor calificarea la Turneul Semifinal. „Avem șansa de calificare de pe primul loc, dacă vom câștiga toate cele 3 meciuri ale turneului. Am încredere în această generație minunată de fete. Îmi doresc să se bucure din plin de acest turneu, să joace din plăcere și să aibă încredere în ele că pot câștiga acest turneu”, ne-a declarat Adrian Roșu, expert sportiv, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu.

Și profesorul Laurențiu Răuț este convins că tinerele baschetbaliste de la Târgu Jiu pot câștiga acest turneu. Pentru a reuși acest lucru și pentru a se califica la Turneul Semifinal, Laurențiu Răuț le cere elevelor sale fie determinare și concentrate.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa U13 baschet feminin CSM Târgu Jiu: „Sunt bucuros că am reușit să aducem acest turneu acasă, pentru că toată lumea are ocazia să vadă la lucru această echipa frumoasă. În același timp este un turneu extrem de important pentru noi, deoarece ne dorim să-l câștigăm și să ne calificam la Turneul Semifinal. Vom întâlni echipe cu tradiție în baschetul feminin juvenil și mă refer aici la Olimpia București sau Sepsi Sf. Gheorghe, de aceea fetele trebuie să se motiveze în plus, să fie determinate, concentrate și să dea totul pe teren pentru a obține victorii cu aceste echipe. Eu cred în aceste fete minunate și sunt convins că putem câștiga acest turneu”.

CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Batoancă, Carla Deaconu, Dana Alexia, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Campionatul Național de Baschet Feminin Junioare  U13
Grupa 4 / Târgu Jiu – Sala CN Tudor Vladimirescu
19.02.2022 Ora 09.30 CSM Târgu Jiu – CS Câmpina
19.02.2022 Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe
20.02.2022 Ora 11.00 CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

19.02.2022 Ora 11.30 CS Olimpia București – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe
19.02.2022 Ora 16.00 CS Olimpia București – CS Câmpina
20.02.2022 Ora 09.00 CS Câmpina – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Comment here