Handbal

Divizia A, Seria B / Începe RETURUL! CSM Târgu Jiu – CSU Oradea / Dan Ilieş: „Așteptăm suporterii gorjeni la Sala Sporturilor pentru a susține echipa în acest joc important”

Începe returul în Seria B a Diviziei A de handbal feminin. Handbalistele formaţiei CSM Târgu Jiu încep sâmbătă returul cu un meci pe teren propriu, împotriva echipei CSU Oradea. Meciul contează pentru etapa 14-a şi se va disputa sâmbătă, 19 februarie, de la ora 12.00. 

După un tur perfect de campionat, cu victorii pe linie, şi după o calificare în optimile de finală ale Cupei României, CSM Târgu Jiu vrea să bifeze o nouă victorie în acest sezon. Chiar dacă va avea în faţă o echipă bine organizată, cum este cea din Oradea, liderul Seriei B, CSM Târgu Jiu, porneşte cu prima şansă în această confruntare. Oficialii gorjeni fac un apel către suporterii gorjeni să vină la meci pentru a susţine echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

Dan Ilieş, expert sportiv, coordonator secţia de handbal a CSM Târgu Jiu: „Începem returul cu un joc important împotriva unei echipe puternice și bine organizate, CSU Oradea. Am încredere în evoluția fetelor noastre și în stafful tehnic şi sunt sigur că rezultatul va fi unul favorabil echipei noastre. Așteptăm suporterii gorjeni la Sala Sporturilor pentru a susține echipa în acest joc important”.

Partida dintre CSM Târgu Jiu şi CSU Oradea va fi arbitrată de Adrian Baghiu din Reşiţa şi Marius Fiscu din Timişoara.

 

Comment here