Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 21 / Duminică, 10 aprilie, ora 12.00 / CSM Târgu Jiu – U Cluj Napoca / Dan Ilieș: ”Este un meci foarte important. Avem nevoie de sprijinul suporterilor gorjeni la acest meci”

CSM Târgu Jiu, echipa de handbal feminin senioare, se pregătește pentru cel mai important meci al sezonului. Duminică, 10 aprilie, de la ora 12.00, într-un meci care contează pentru etapa 21-a din Seria B a Diviziei A, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu U Cluj Napoca. ”Este un meci foarte important, iar dacă reușim să ne impunem, eu cred că în proporție de 99% suntem promovați”, a declarat expertul sportiv Dan Ilieș. Coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu face și un apel către suporterii gorjeni să vină alături de echipă la cel mai important meci al sezonului.

CSM Târgu Jiu este echipa care conduce autoritar Seria B, cu 14 victorii consecutive. Pentru formația gorjeană, meciul de duminică devine o adevărată finală pentru promovarea în Liga Florilor, iar o victorie în fața clujencelor ar tranșa definitiv lupta pentru promovare și le-ar trimite pe handbalistele de la Târgu Jiu pe prima scenă a handbalului românesc. Gorjencele au și un ascendent moral în fața grupării din Ardeal. La Cluj, CSM Târgu Jiu s-a impus cu 23-22. Deși recunoaște că are emoții când se gândește la acest meci, Dan Ilieș are încredere în echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache că va obține un rezultat care să le trimită pe fete în prima ligă handbalistică a țării. Ilieș își dorește ca Sala Sporturilor să fie plină la ora meciului, iar suporterii să creeze o atmosferă care să le poarte pe fete către Liga Florilor.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonator secția de handbal a CSM Târgu Jiu: „Da, normal că sunt emoții. De o săptămână mă gândesc la acest meci, dar eu am încredere în aceste fete și în echipa noastră pentru că am format un grup valoros și foarte unit la Târgu Jiu. Sunt emoții pentru că este munca noastră, a tuturor în joc. Să nu uităm că CSM Târgu Jiu are o scurtă istorie, să spunem așa, de doar trei ani de zile, și ar fi o realizare cu atât mai mare să reușim promovarea. Ne gândim în permanență cum să fim aproape de fete să le ajutăm să dea cei mai bun pe teren la această partidă. Este un meci foarte important, iar dacă reușim să ne impunem, eu cred că în proporție de 99% suntem promovați. Mă gândesc în fiecare moment la acest meci și îi aștept pe toți fanii noștri la meci, pentru că ați văzut ce atmosferă a fost la meciul cu Rapid, ce galerie am avut. Sunt sigur că sala va fi  din nou plină, iar cei care vin să fie alături de echipă, să pună presiune pe formația adversă, pentru a ne fi mai facilă victoria”’. 

La partida dintre CSM Târgu Jiu și U Cluj prețul unui bilet este de 5 lei, intrare generală. Conducerea clubului anunță că la acest meci persoanele sub 18 au intrare liberă.

DIVIZIA A SERIA B
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Etapa 21 / 10.04.2022 – Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – U Cluj Napoca

Comment here