Handbal

DIVIZIA A, SERIA B, ETAPA 10 / Duminică, 21 noiembrie, Ora 11.00 / CS Arena Târgu Mureș – CSM Târgu Jiu 

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu se deplasează la finalul acestei săptămâni la Târgu Mureș, pentru meciul cu CS Arena Târgu Mureș. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache vrea să își treacă în cont a opta victorie din acest sezon. Meciul din Ardeal contează pentru etapa a-10-a din Seria B a Diviziei A și este programat pentru duminică, 21 noiembrie, ora 11.00. 

Este ultima confruntare oficială a anului pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu. Gorjencele vor să încheie anul în forță cu încă o victorie, chiar dacă au parte de o deplasare lungă și dificilă. Liviu Andrieș le cere elevelor sale concentrare maximă pentru a obține rezultatul dorit și pentru ca echipă să se mențină în grafic la finalul anului, cu victorii pe linie.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: „Este ultimul meci din acest an și avem o deplasare lungă și dificilă. Sper să avem aceeași atitudine și determinare ca la ultimele două jocuri și să încheiem anul cu încă o victorie, care să ne mențină pe aceeași poziție în clasament. De aceea fetele trebuie să-și mențină concentrarea la cote maxime pentru a obține victoria pe care ne-o dorim cu toții. Echipa din Târgu Mureș este o echipă tânără, cu ambiție și dornică de performanță, cu o istoric interesant în ultima vreme, campioană națională la junioare 1 și participante la turneul de promovare în prima ligă de acum doi ani. Un motiv în plus să fim foarte atenți și pregătiți pentru acest joc. Din păcate avem în continuare fete accidentate, dar cele care sunt apte își doresc să încheie anul cu o victorie și să aibă sărbători fericite”.

Adversara de duminică a CSM Târgu Jiu, CS Arena Târgu Mureș este pe locul 8 în clasament, cu 7 puncte acumulate, după 7 meciuri disputate.

DIVIZIA A, SERIA B
ETAPA 10 / Duminică 21.11.2021
Ora 11.00 – Sala Sporturilor din Târgu Mureș
CS Arena Târgu Mureș – CSM Târgu Jiu 

Comment here