BaschetJuniori

Baschet Masculin / CSM Târgu Jiu U13 la Turneul 2 de la Craiova (20 noiembrie)

Și mezinii baschetului din Familia CSM Târgu Jiu au meciuri la finalul acestei săptămâni. Dacă fetele merg la București, băieții au programate partide ceva mai aproape de casă, la Craiova, în Sala „Matei Basarab”. Echipa pregătită de profesorul Carlos Popescu se deplasează în Bănie pentru partidele din cadrul Turneului 2 din Grupa C a Campionatului Național rezervat categoriei U13. 

Carlos Popescu, antrenor Grupa U13 Masculin CSM Târgu Jiu: „În acest weekend și mezinii baschetului din „Familia CSM Tg-Jiu” participă la cel de-al 2-lea turneu oficial în cadrul Campionatului Naţional de Juniori. Această ediţie de campionat se desfășoară în sistem tur-retur, înţelegându-se aici, că echipele rămân neschimbate în componenţa grupei din care facem parte în această etapă. Ulterior, în funcţie de numărul victoriilor la finalul competiţiei, se vor alcătui alte grupe valorice, conform sistemului stabilit de către federaţie. Sportivii noștri așteaptă cu nerăbdare ziua confruntării, respectiv sâmbătă 20 noiembrie, când vor intra pe parchet, cautând să ofere totul pentru a obține rezultate cât mai bune. Reamintesc faptul că cei mai mulţi dintre ei au cu 1 an, sau chiar și 2 mai puţin decât majoritatea sportivilor angrenaţi în campionat la această categorie de vârstă. Din această privinţă, entuziasmul lor și dorinţa de confruntare reușește cu succes să compenseze jocul în suficiente momente ale partidei, reușind să creeze reale dificultăţi adversarului. Chiar dacă în prima manșă a acestei etape de campionat mezinii noștri nu au obţinut nicio victorie, în accepţiunea mea, ei sau comportat remarcabil, privind potenţialul lor. Le doresc copiilor mult succes și să obţină rezultate cât mai bune. Forţa CSM!” 

Pentru confruntările de sâmbătă, echipa U13 M a CSM Târgu Jiu, are următoarea componență: Căruntu David, Ciobanu Rareș, Crîngulescu Tudor, Branea Dragoș, Scornea Matei, Gugea Vladimir, Pop – Manta Luca, Rădulea Rareș, Staicu Rareș, Tarbac Ștefan, Popescu Radu, Tismănaru Gabriel, Simionescu Răzvan și Toma Lucian. Antrenor principal: prof. Popescu Carlos.

Program meciuri:

Campionatul Național Juniori U13
Grupa C – Turneu 2 / Sala „Matei Basarab” Craiova
Sâmbătă 20.11.2021
Ora 13:30 CSM Târgu Jiu – ACS Champions Juniors Craiova
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – ACS ID Îngerii Băniei

Comment here