Handbal

Divizia A, Seria B / Duminică, 20 martie, ora 12.00 / CSM Târgu Jiu – HC Harghita / Liviu Andrieş: „Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate, pentru a acumula încă 3 puncte în clasament”

CSM Târgu Jiu îşi continuă drumul către Liga Florilor şi va juca pe teren propriu cu CS Hadbal Club Harghita. Meciul care contează pentru etapa a-17-a din Seria B a Diviziei A, se va disputa duminică, 20 martie, de la ora 12.00. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache e gata să îşi treacă în cont a 13-a victorie consecutivă din acest sezon.

După succesul extrem de important de la Râmnicu Vâlcea, CSM Târgu Jiu îşi continuă drumul către Liga Florilor cu un meci pe propriul teren, în urma căruia vrea să îşi treacă în cont încă trei puncte la zestrea din clasament. Liderul din Seria B pare a avea o misiune mult mai uşoară în această etapă, în care întâlneşte ultima clasată, HC Harghita, gruparea gorjeană fiind favorita certă a acestei întâlniri. Pentru formaţia din Târgu Jiu, meciul cu ultima clasată este şi o bună oportunitate de a face câteva reglaje în angrenajul echipei înainte de mare duel din optimile de finală din Cupa României, de miercuri, 26 martie, când CSM Târgu Jiu va da piept cu liderul din Liga Florilor, Rapid Bucureşti. Până atunci, formaţia gorjeană trebuie să se concentreze pe confruntarea cu echipa din Harghita. Liviu Andrieş se confruntă înaintea acestei partide de campionat cu câteva probleme de lot. 

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu: „Este un meci care la prima vedere pare ușor, asta dacă ţinem că întâlnim echipa de pe ultimul loc. Fetele trebuie să fie atente şi să trateze cu seriozitate meciul. Trebuie să jucăm cu maximă concentrare pentru a ne reintra în forma sportivă și pentru a acumula încă trei puncte în clasament. Este ultimul meci înaintea marelui joc din optimile Cupei României cu Rapid București, meci pe care îl așteptăm cu nerăbdare. Din păcate la jocul de duminică, din campionat, nu vom putea conta pe câteva jucătoare încă accidentate”.

În meciul tur, CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme pe terenul echipei din Harghita, scor 39-21, la pauză 18-8.

DIVIZIA SERIA B
ETAPA 17
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Duminică 20.03.2022 Ora 12.00 
CSM Târgu Jiu – CS Handbal Club Harghita

Comment here