BaschetJuniori

CN Baschet Feminin U14, Turneu 5, Grupa 3 / CSM Târgu Jiu U14, turneu la Cluj Napoca (19-20 martie) – Program meciuri

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu se va deplasa în Ardeal pentru meciurile din Turneul 5 din Grupa 3 din Campionatul Național. Turneul se va desfășura în perioada 19-20 martie la Cluj Napoca.

După o perioadă de pauză revin și meciurile oficiale pentru tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu. Obișnuite mai mult cu Bucureștiul în ceea ce privește deplasările la turneele anterioare, de data asta CSM Târgu Jiu va merge în Ardeal, la Cluj Napoca. Echipa pregătită de Adina Pop se va confrunta la Cluj Napoca cu mai vechea cunoștință din actuala stagiune, ACS Dan Dacian București, dar și cu două echipe cu care va juca în premieră, ACS Smart Basketball Team Cluj Napoca și CSS Bega Timișoara. Adina Pop ne-a spus că elevele sale sunt pregătite și motivate să facă un turneu cât mai bun. 

Adina Pop, antrenoare CSM Târgu Jiu U14 baschet feminin: „Dacă până acum am avut deplasări doar la București, de data asta ne îndreptăam spre Cluj Napoca. Cu echipa din București, ACS Dan Dacian ne-am mai întâlnit în acest sezon, dar celelalte două adversare de la acest turneu sunt necunoscute. Sperăm să facem o figură frumoasă și un joc bun. Fetele sunt motivate și pregătite să dea totul pe teren”.

CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Alexia Dană, Carla Deaconu, Sara Canavea, Teodora Zălog, Elena Mituță, Alexia Milodin, Gabriela Uzuru, Ștefania Popescu, Iulia Batoancă, Maria Rădulea. Antrenor: Adina Pop.

CSM TÂRGU JIU – BASCHET FEMININ  GRUPA U14
Cluj Napoca – Sala „Ion Agârbiceanu”

Grupa 3 / Turneu 5 / 19-20 martie 2022
19.03.2022 – Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București
19.03.2022 – Ora 18.30 CSM Târgu Jiu – ACS Smart Basketball Team Cluj Napoca
20.03.2022 – Ora 11.30 CSM Târgu Jiu – CSS Bega Timișoara

Comment here