Handbal

Divizia A, Seria B/CSU Oradea – CSM Târgu Jiu, duminică, 12.09, ora 12.00. Sabine Klimek: Plecăm în deplasarea de la Oradea cu gândul la prima victorie

CSM Târgu Jiu merge la Oradea pentru meciul din prima etapă a Diviziei A, Seria B. Handbalistele de la Târgu Jiu ţintesc prima victorie în actuala stagiune. Trebuie, însă, să treacă în runda de debut de CSU Oradea. Meciul este programat pentru duminică, 12 septembrie, ora 12.00.

CSM Târgu Jiu s-a întărit semnificativ pe linia de 9m, prin aducerea în această vară la Târgu Jiu a Sabinei Klimek. Jucătoare cu mare experiență, cu mulți ani petrecuți pe prima scenă a handbalului românesc, Sabine Klimek este fără îndoială una dintre cele mai experimentate jucătoare din lotul pregătit de Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Sabine, centrul echipei gorjene, jucătoarea de la care se aşteaptă să coordoneze cât mai bine şi cât mai eficient jocul echipei gorjene pe linia de 9 m, merge la Oradea doar cu gândul la victorie.

Sabine Klimek: În primul rând ne bucurăm că am revenit la normal, cu spectatori în tribune şi în acest sistem competiţional, tur-retur. Sunt încrezătoare că vom începe campionatul cu dreptul şi plecăm în deplasare cu gândul la prima victorie. Am avut timp să pregătim foarte bine acest meci şi sunt sigură că vom face un meci bun. Apoi, avem timp de revenire, având în vedere că următoarea etapă stăm şi sperăm că la primul meci de acasă să avem cât mai mulţi spectatori în tribune”.

Comment here