Baschet

CSM Târgu Jiu – Steaua, astăzi, ora 19.00 +PREZENTARE LOT. Alexandru Berca:”Ne așteaptă un turneu foarte interesant. Vrem ca sala să fie cât mai plină, să ne bucurăm împreună de baschet”

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru reîntâlnirea cu suporterii gorjeni. După declanșarea pandemiei este primul turneu de baschet la care publicul spectator are acces. Turneul de la Târgu Jiu va debuta în această seară, de la ora 19.00, cu prezentarea lotului și meciul dintre CSM Târgu Jiu și Steaua București. La evenimentul baschetbalistic de la Târgu Jiu mai participă și SCM U Craiova.

Baschetbalistul gorjean Alexandru Berca consideră că turneul este unul foarte util pentru a testa nivelul la care se află echipa gorjeană. Alex așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul de la Târgu Jiu și speră ca sala să fie cât mai plină la evenimentul din această seară.

Alexandru Berca: „Ne așteaptă un turneu foarte interesant, cu meciuri grele, dar utile. După aceste confruntări putem trage primele concluzii în ceea ce privește nivelul echipei. Vom vedea care sunt relațiile de joc și la ce trebuie să mai lucrăm. Consider că avem un lot bun, cu jucători cu experiență și cred că acest aspect va fi reflectat și în jocul nostru. Vreau să ne depășim condiția și să fim mai buni de la meci la meci. Aștept acest turneu ca pe unul oficial și-l vom trata foarte serios. Vrem ca sala să fie cât mai plină, să ne bucurăm împreună de baschet. Hai CSM!”

PROGRAM TURNEU
Vineri, 10 septembrie 2021, ora 19.00
CSM Târgu Jiu – Steaua București
Sâmbătă, 11 septembrie 2021, ora 17.00
Steau București – SCM U Craiova
Duminică, 12 septembrie, ora 17.00
CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova

LOT CSM TÂRGU JIU: Porter Troupe, Kevin Allen, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Octavian Ilie, Remus Răceanu, Mihai Bădița, Răzvan Pavel, Andrei Gheorghe, Brandon Sly, Ahmed Bashir, Stefan Glogovac, Andrei Bărăgan.
STAFF:
Antrenor principal: Jordanco Davitkov
Antrenori secunzi: Claudiu Alionescu și Alexandru Gliga
Kinetoterapeut: Alin Drondoie

REGULI ACCES TURNEU BASCHET

Accesul în Sala Sporturilor din Târgu Jiu se va face respectând condiţiile de acces la evenimentele sportive în spaţii închise. Prin urmare, accesul spectatorilor la meciurile din cadrul turneului va fi gratuit, dar cu respectarea următoarelor condiţii:

– au acces în sală persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi care prezintă dovada vaccinării
-au acces persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore
-purtarea măştii de protecţie pe toată durata evenimentului
-în incinta sălii trebuie menținută distanțarea fizică de 1.5m
-accesul în sală nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultate în respirație
-accesul în sală va avea loc cu 30 de minute înainte de începerea jocului
-minorii nu trebuie să prezinte dovada vaccinării sau a unui test.

Comment here