Baschet

Darien McClain: Primul meu sezon cu echipa a fost o experiență grozavă. Am ales să mă întorc la CSM, pentru că am decis că vreau să termin ceea ce am început la Târgu Jiu

Bine ai revenit la Târgu Jiu, Darien! După un prim sezon la CSM Târgu Jiu, care din păcate s-a încheiat brusc, ai ales să semnezi din nou cu CSM Târgu Jiu. Ce te-a determinat să semnezi cu CSM? Ai avut și alte oferte?

Mulțumesc! Am ales să mă întorc la CSM pentru că Târgu Jiu oferă o mulțime de oportunități de a crește în teren și în afara terenului. Anul trecut a fost unul mai scurt pentru mine și încheiat brusc, dar acum sunt încântat să pot juca un sezon complet cu echipa. Am avut ceva oferte de la alte echipe, dar am decis că vreau să termin ceea ce am început la CSM.

Cum caracterizezi primul sezon petrecut la CSM?

Primul meu sezon cu echipa a fost o experiență grozavă. A fost foarte interesant să văd clubul în măsură să concureze într-o ligă atât de competitivă. Simt că există un viitor luminos aici și sunt încântat să iau parte la creșterea echipei.

Sezonul următor va fi unul mult mai greu pentru CSM, având în vedere nivelul echipelor cu care ne vom confrunta. Cum crezi că va fi pentru CSM?

Cred că acest sezon va fi unul greu, dar și distractiv și interesant. Nivelul de competiție va fi mai bun, așa că ne va obliga să concurăm la un nivel superior. Cred că jocul împotriva echipelor de nivel superior ne va face bine. Avem posibilitatea de a ne bate cu echipe de nivel superior, iar acest lucru ne va permite într-adevăr să redăm bucuria suporterilor din Târgu Jiu.

Ce gânduri personale ai pentru noul sezon?

Personal vreau să mă asigur că voi conduce prin propriul exemplu. Scopul meu este să fiu cel mai bun fundaș, să pot ajuta echipa pentru a câștiga cât mai multe meciuri.

Un mesaj pentru fanii CSM?

Au fost extraordinari sezonul trecut. Apreciem tot sprijinul și vă așteptăm la sală! Suntem gata pentru un an interesant! Mulțumim!

Comment here