Baschet

Kevin Allen va juca pentru CSM Târgu Jiu. Pivotul american a semnat cu formația gorjeană. Kevin Allen: Sunt foarte încântat să joc din nou în fața fanilor de la Târgu Jiu și sper din inimă să fie un sezon minunat

CSM Târgu Jiu a ajuns la o înțelegere cu baschetbalistul american Kevin Allen. Acesta a evoluat sezonul trecut în prima ligă din Albania. Baschetbalistul american are 25 de ani și a semnat pentru un sezon cu gruparea antrenată de Claudiu Alionescu.

Pivotul, care măsoară 2,11 metri, nu este la prima experiență la Târgu Jiu. Aceasta a jucat și pentru ACS Târgu Jiu în sezonul 2018-2019. Jucătorul american a primit la vremea respectivă, în ianuarie 2019, o ofertă din Albania şi a părăsit oraşul lui Brâncuşi. În momentul în care a plecat de la Târgu jiu, Allen era cel mai bun marcator şi recuperator din Liga Naţională, având cel mai bun indice de eficienţă din campionat.

Înainte de a ajunge la Târgu Jiu, jucătorul american a vorbit despre revenirea sa în România și obiectivul său la CSM în viitoarea ediție de campionat.

Kevin Allen, CSM Târgu Jiu: În primul rând vreau să mulțumesc clubului CSM Târgu Jiu că mi-a oferit ocazia să revin și să joc. Am ales să mă întorc deoarece mi-a plăcut baschetul pe care l-am jucat alături de antrenorul Claudiu Alionescu și echipa din Târgu Jiu. Am plecat la jumătatea primului meu sezon și am vrut să joc un sezon complet. Sunt conștient că acum nivelul va fi unul foarte dur, dar așa este peste tot în Europa. Cred că vom avea suișuri și coborâșuri, dar atât timp cât lucrăm din greu la antrenamente și avem încredere în antrenor, vom face lucruri interesante împotriva tuturor, indiferent de echipă. Personal, nu vreau doar să dovedesc că pot juca la acest nivel, vreau să arăt că pot conduce o echipă bună și voi fi un jucător și mai bun decât am fost data trecută. Sunt foarte încântat să joc din nou în fața fanilor de la Târgu Jiu și sper din inimă să fie un sezon minunat. Sper ca fanii să fie alături de noi și la bine și la greu, iar noi și văvom da totul pe teren și vă vom face mândri!

Vezi câteva din acțiunile lui Kevin Allen din Albania Superleague

Comment here