JunioriLupte

Cupa României U17 Lupte Libere, Târgu Mureș / Octavian Mitoi, locul 6 la debutul în competiţiile oficiale

Octavian Mitoi, tânărul luptător gorjean legitimat la CSM Târgu Jiu a obţinut locul 6 la Cupa României U17. Aflat la debutul său în competiţiile oficiale, Octavian Mitoi, sportiv pregătit de fostul mare campion Mădălin Gorjanu, antrenor în cadrul secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu, a intrat pe saltea la categoria 71 de Kg. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 1-3 aprilie, la Târgu Mureş.

Aflat la debutul într-una dintre cele mai puternice competiții juvenile, Cupa României U17, Octavian Mitoi, a luptat cu mult curaj, cu determinare, iar evoluţia sa la acest turneu ne-a demonstrat că sportivul gorjean are potenţial. Antrenorul Mădălin Gorjanu l-a felicitat pe Octavian şi speră ca la următoarele competiţii acesta să evolueze din ce în ce mai bine.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: „Tavi a avut o evoluţie foarte bună la debutul în Cupa României şi chiar vreau să-l felicit pentru dăruirea de care a dat dovadă. Modul în care a luptat ne arată că este un sportiv cu potenţial pentru viitor. Trebuie să continuie să muncească, să se antreneze, cu aceaşi dăruirea pe care o arată zilnic. Eu sper să fie ferit de accidentări pentru că ne pregătim în continuare pentru a participa anul acesta la alte două competiţii importante: Campionatul Naţional de lupte pe plaja, în luna iunie, şi apoi în septembrie, Campionatul Naţional individual U17.

Pentru secţia de lupte a CSM Târgu Jiu urmează o altă competiţie juvenilă, Cupa României U15, la Odorheiu Secuiesc, în perioada 7-10 aprilie. Clubul gorjean va fi reprezentat la CR U15 de Andrei Amza și Amelian Istrătescu, ambii la categoria 68 Kg.

Comment here