HandbalJuniori

CN Junioare 3 / Grupa Speranţă 3, Etapa 5, Miercuri, 6 aprilie, ora 15.00 / CSS Odorheiu Secuiesc – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal junioare 3 îşi continuă seria de meciuri din Grupa Speranţă 3 cu un meci în deplasare, la Odorheiu Secuiesc. În cea de-a 5-a etapă, intermediară, din Grupa Speranţă 3 a Campionatului Naţional Junioare 3, CSM Târgu Jiu va juca pe terenul echipei CSS Odorheiu Secuiesc. Meciul este programat miercuri, 6 aprilie, de la ora 15.00.

Perioadă extrem de încărcată petru echipa de junioare 3. Formaţia pregătită de Radu Costel are parte de o deplasare lungă şi dificilă la mijlocul acestei săptămâni, tocmai la Odorheiu Secuiesc. După meciul de la Sibiu şi cel de acasă cu CSS Petroşani, la un interval foarte scurt de timp vin două deplasări în decurs de câteva zile pentru tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu. Echipa din Târgu Jiu va juca în etapa intermediară, cu CSS Odorheiu Secuiesc, iar la finalul săptămâni urmează o altă deplasare, la Cluj Napoca. Frecvenţa meciurilor din campionat este una foarte mare, dacă ţinem cont de vârsta lor dar şi de faptul că este o perioadă cu foarte multe concursuri şcolare în care jucătoarele noastre sunt angrenate. În plus, virozele sau răcelile de sezon, dar şi unele accidentări au făcut ca multe dintre jucătoare să nu poate participa la antrenamente sau la meciurile oficiale. Din acest punct de vedere, antrenorul Radu Costel are mari bătăi de cap în această perioadă. La meciul de la Odorhei, antrenorul gorjean nu se poate baza pe două dintre jucătoarele de bază din angrenajul echipei, Raluca Chiriac şi Beatrice Popescu. Radu Costel se aşteaptă la un meci dificil, dar îşi doreşte ca fetele care vor face deplasarea la Odorheiu Secuiesc să se mobilizeze şi să arate că echipa din Târgu Jiu nu a ajuns întâmplător în această fază a competiţiei. 

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: „Vom avea parte de un meci foarte greu, dacă ţinem cont de circumstanţele în care jucăm. Sper ca fetele să fie motivate şi să arate că participarea noastră în grupele Speranţă nu este întâmplătoare. Nu putem conta pe aportul Ralucăi Chiriac, dar nici pe cel al Beatricei Popescu, încă în convalescenţă după accidentarea din meciul de la Sibiu”.

CSM Târgu Jiu: Vanesa Podariţa, Anisia Bălăşin, Alesia Cismaşu, Alexandra Popescu, Ştefania Buşe, Cătălina Ungureanu, Alina Burlan, Cleopatra Pîslaru, Ana Bîrlete, Dianu Ştefu, Andreea Mindoiu, Maria Cîrciumariu, Catrinel Aniniş. Antrenor: Radu Costel.

CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ JUNIOARE 3

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3

Odorheiu Secuiesc – Sala Sporturilor
Grupa Speranță 3
Etapa 5 / 6 aprilie 2022 / Ora 15.00
CSS Odorheiu Secuiesc – CSM Târgu Jiu

Cluj Napoca – Sala LPS
Grupa Speranță 3
Etapa 6 / 9 aprilie 2022 / Ora 14.00
CSS Viitorul Cluj Napoca – CSM Târgu Jiu

Comment here