Handbal

Cupa României, Optimi de Finală – Joi, 23 februarie, ora 18.00 / CSM Târgu Jiu – Măgura Cisnădie / Ira Zinatullina: „Scopul nostru este să trecem în runda următoare”

Joi, 23 februarie, CSM Târgu Jiu revine în Sala Sporturilor pentru o nouă partidă spectacol, de această dată în optimile de finală din Cupa României Râureni. Gorjencele primesc vizita echipei CS Măgura Cisnădie. Meciul va începe la ora 18.00. ”Scopul nostru este să trecem în runda următoare. După părerea mea, suntem favorite”, a declarat Ira Zinatullina, interul CSM Târgu Jiu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Măgura Cisnădie.

Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt hotărâte să treacă în următoarea rundă din Cupa României. Foarte hotărâtă s-a arătat și Ira Zinatullina. Jucătoarea CSM-ului vrea calificarea în sferturile de finală. Moralul în vestiarul echipei lui Liviu Andrieș este unul foarte bun, chiar dacă fetele sale au pierdut la limită ultimele două jocuri din campionat, însă înfrângerile au fost în fața unor adversare de calibru. Nici cu Cisnădie nu va fi ușor. Gorjencele vor avea în față o echipă puternică, obișnuită cu meciurile eliminatorii din cupele europene. Astfel, misiunea handbalistelor de la Târgu Jiu nu va fi una ușoară. Ira Zinatullina este convinsă însă că după ultimele prestații ale echipei, CSM Târgu Jiu este favorită în meciul de joi. În plus, echipa lui Liviu Andrieș are și un ascendent moral în fața echipei din Cisnădie. În meciul tur din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu s-a impus, la limită, scor 29-28. Zinatullina mizează pe apărarea CSM-ului, una dintre cele mai bune din Liga Florilor. 

Ira Zinatullina, CSM Târgu Jiu: ”Scopul nostru este să trecem în runda următoare. Avem o victorie în fața Măgurei Cisnădie în turul campionatului, dar ele o să vină cu un moral ridicat, deoarece au câștigat meciul de la Buzău. Noi o să încercăm să facem un meci bun, să creăm un spectacol pentru iubitorii handbalului din Târgu Jiu și să tratăm jocul cu seriozitate. Sper să mergem cât mai departe în cupă. E frustrant că am pierdut la un singur gol ultimele două meciuri, dar am jucat, probabil, cu următoarea campioană a României. Avem un moral bun, pentru că am reușit un joc bun în fața unei echipe mari. După părerea mea, suntem favorite. Avem una dintre cele mai bune apărări din Liga Florilor și o să mergem pe acest principiu. Dacă o să fim concentrate, o să reușim să obținem încă o victorie. Îi așteptăm pe fani în număr cât mai mare și sperăm, ca la finalul meciului, să ne bucurăm împreună”.

CUPA ROMÂNIEI FEMININ
SEZON 2022-2023
OPTIMI DE FINALĂ
CSM TÂRGU JIU – CS MĂGURA CISNĂDIE 
Joi, 23 Februarie 2023, Ora 18.00
Târgu Jiu, Sala Sporturilor

Comment here