Baschet

Cupa României la Baschet 3×3, Ediţia III- 27 noiembrie / CSM Târgu Jiu şi-a stabilit echipa cu care va juca la Arena de Baschet din București

CSM Târgu Jiu va lua startul la cea de-a treia ediție a Cupei României la baschet 3×3. Competiţia va avea loc în acest weekend, la Arena de Baschet din București. CSM Târgu Jiu şi-a anunţat echipa cu care participă în această competiţie: Alexandru Berca, Andrei Gheorghe, Remus Răceanu şi Mihai Bădiţa.

La startul întrecerilor vor fi prezente toate echipele cluburilor înscrise în LNBM, dar şi alte echipe ale cluburilor afiliate la FRB care şi-au exprimat dorinţa de a participa la această competiţie. În total, 26 de echipe s-au înscris în întrecerea masculină, iar meciurile sunt programate pentru sâmbătă, 27 noiembrie. Evenimentul va fi transmis livestream începând cu faza sferturilor de finală pe FRB TV, pe pagina de Facebook a Federației Române de Baschet și pe canalul de YouTube al Sport Arena Streetball.

CSM Târgu Jiu şi-a anunţat echipa cu care participă în această competiţie: Alexandru Berca, Andrei Gheorghe, Remus Răceanu şi Mihai Bădiţa. Primii trei sunt deja familiarizaţi cu competiţia, pentru că ei au participat la precedenta ediţie de Cupa României. Noutatea din lotul trimis la Bucureşti o constituie tânărul şi talentatul junior al CSM Târgu Jiu, Mihai Bădiţa. 

COMPONENŢA CSM TÂRGU JIU BASCHET 3X3

 

 

Comment here