BaschetJuniori

Baschet Feminin U14 / CSM Târgu Jiu U14 Feminin la Turneul 2 de la București (27-28 noiembrie)

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu s-a deplasat la București, acolo unde va disputa meciurile din Turneul 2 din Campionatul Național rezervat junioarelor U14. CSM Târgu Jiu este în Grupa A, o grupă din care mai fac parte ACS Dan Dacian București, ABC Leii București și CS BBB Raptors Berceni. Turneul 2 se dispută în zilele de 27 și 28 noiembrie. Adina Pop, care a obținut titlul de vicecampioană a României cu CSM Satu Mare, este acum antrenoarea Grupei U14 a CSM Târgu Jiu.

Tinerele baschetbaliste de la Târgu Jiu se întorc la București, în aceași locație în care s-a derulat și primul turneu din Grupa A, în Sala Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu”. De data aceasta, Adina Pop, cea care se ocupă de Grupa U14 Feminin a CSM Târgu Jiu, speră ca elevele sale, care s-au pregătit foarte bine la antrenamente, să aibă o evoluție mult mai bună față de primul turneu și să etaleze un baschet de calitate.

Adina Pop, antrenoare Grupa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu: „Plecăm la București cu ceva mai multă experiență atunci când vine vorba de cunoașterea adversarilor și experiența proprie față de primul turneu. Fetele au muncit, iar scopul la acest turneu este să pună în aplicare ceea ce au învățat la antrenamente și să se vadă o evoluție cât de mică, de la meci la meci. Contează foarte mult voința, lupta din teren, jocul de echipă și plăcerea de a juca baschet, toate acestea ne vor ajuta să evoluăm și să jucăm un baschet de calitate”.

LOT CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Iulia Batoancă, Carla Deaconu, Maria Rădulea Zamfirescu, Timeea Gîrjoabă, Alexia Milodin, Andreea Iriza, Teodora Zălog, Alexia Pop, Ana Maria Cotan, Ștefania Popescu. Antrenor: Pop Adina Laura.

Campionatul Național Junioare U14
Grupa A – Turneu 2 / 27-27 noiembrie
Sala CT Nenițescu București
27.11. Ora 13.00 CSM Târgu Jiu – ABC Leii București
27.11. Ora 19.30 CSM Târgu Jiu – CS BBB Raptors Berceni
28.11. Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București

Comment here