Lupte

Cupa României Juniori / Putna, 11 aprilie / Alexandru Beşliu a câştigat CUPA ROMÂNIEI la categoria 97 kg

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu şi-a trecut în cont un nou trofeu la nivel de juniori. Alexandru Beşliu, sportivul cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, a câştigat Cupa României la Juniori. Pregătit de antrenorii Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, Alexandru Beşliu a intrat pe saltea la categoria 97 de kg.

La Putna, în județul Suceava, au avut loc, în perioada 9-11 aprilie, întrecerile Cupei României la lupte pentru juniori. Peste 250 de sportivi s-au luptat pentru un loc pe podium.

Luptătorul nostru s-a impus în finala categoriei 97 kg în fața lui Cătălin Irimia de la CSM Craiova, cucerind astfel Cupa României la categoria sa de greutate.

Alexandru Beşliu: „Nu a fost deloc ușor să obţin acest titlu, dar cum am promis la plecarea către Putna, am revenit acasă cu trofeul Cupa României. Mă simt norocos că am lângă mine persoane care mă ajută în pregătirea mea sportivă, atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere psihic, şi aici fac referire la antrenorii care se luptă din greu să mă pregătească pentru a-mi menţine primul locu pe podium”.

Alexandru Beşliu şi-a făcut deja planuri pentru următoarea competiţie.

Alexandru Beşliu: „Şi de la următoarea competiţie, de la Campionatul Naţional U23 Seniori, aş vrea să revin acasă tot de pe primul loc”.

CATEGORIA 97 KG PODIUM

1. Alexandru BEŞLIU CSM Târgu Jiu – CS Pandurii
2. Catalin Irimia CSM Craiova
3. Lucian Moldovan CSS Hunedoara

Comment here