Lupte

Cupa României Juniori / Putna, 11 aprilie / Eduard Popescu a câştigat CUPA ROMÂNIEI la categoria 125 kg

Luptătorul gorjean Eduard Popescu a devenit noul deţinător al Cupei României de Juniori la categoria 125 de kg. Pregătit de Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, Eduard Popescu, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, a fost cel mai bun la categoria sa de greutate.

La fel ca la fiecare categorie de greutate, concurenţa a fost una acerbă. În lupta pentru trofeu, Eduard Popescu a trecut de alţi cinci luptători. În finală, Eduard l-a însvins pe Marko Molnar, component al CS Phoenix Buziaş.

Pentru sportivul gorjean câştigarea Cupei României de juniori este un moment important al carierei sale, dar, în acelaşi timp este şi un motiv în plus de a se menţine la acelaşi nivel.

Eduard Popescu: „Competiția a fost una de amploare, având în vedere numărul mare de participanți, toți fiind pregătiți pentru a cuceri titlul de campion. Concurența la categoria mea de greutate a fost una mare, deoarece toți adversarii mei au fost motivați și ambițioși pentru a obține un loc bun în clasament. Pentru mine mine acest titlu este destul de important, deoarece mă motivează să muncesc și mai mult, pentru a avea rezultate excelente în continuare”.

Eduar Popescu nu vrea să se oprească la doar la acest titlu. Luptătorul gorjean vrea să îşi treacă în palmares şi alte titluri.

Eduard Popescu: „Nu vreau să mă opresc aici. Obiectivul meu este să repet această reușită si la concursurile următoare”.

CATEGORIA 125 KG PODIUM

1. Eduard POPESCU CSM Târgu Jiu -CS Pandurii
2. Marko Molnar CS Phoenix Buziaş
3. Florin Dreve CS U Cluj Napoca

Antrenorul Mădălin Gorjeanu, cel care-i pregătește pe cei doi sportivi, atât pe Eduard Poepscu, cât și pe Alexandru Beșliu, a declarat că se aștepta la aceste rezultate.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: „Rezultatele obținute de cei doi sportivi ne bucură foarte mult, chiar dacă nu sunt foarte suprinzătoare, având în vedere pregatirea pe care o fac zi de zi. Ei arată din nou că sunt nr. 1 la categoriile lor de greutate, de câțiva ani buni, și sunt sigur că atunci când va fi timpul, vor reprezenta România cu succes pe plan internațional”.

Comment here