Baschet

Cupa României / CSM Târgu Jiu – SCM Timișoara, ora 16.00 / Live pe DIGISPORT 3 și pe canalul de youtube FRB TV. Alex Gliga: Am mare încredere în jucătorii echipei noastre. Sunt sigur că se vor mobiliza pentru meciul cu Timișoara

Federația Română de Baschet, împreună cu partenerul RCS&RDS, dar și prin intermediul canalului propriu de youtube FRB TV și a sistemului Keemotion implementat în majoritatea sălilor din țară, oferă suporterilor baschetului autohton posibilitatea să urmărească în direct cât mai multe dispute din Cupa Românie. Meciurile din cadrul Cupei României pot fi urmărite în direct pe DIGI SPORT, dar și pe canalul FRB TV, în regim de live streaming pe canalul oficial de youtube al FRB.

Astfel, pentru a veni în întâmpinarea fanilor baschetului meciul CSM Târgu Jiu – SCM Timișoara poate fi urmărit pe DIGISPORT 3, dar și pe canalul FRB TV, în regim de live streaming pe canalul oficial de youtube al FRB. Partida va începe la ora 16.00.

Antrenorul Alexandru Gliga a prefațat duelul cu Timișoara din Cupa României. Gliga speră ca jucătorii CSM-ului să treacă peste eșecul suferit ieri cu CSU Sibiu și să se mobilizeze pentru partida cu echipa de pe Bega.

„Avem un meci foarte greu astăzi cu echipa din Timișoara. A intervenit și oboseala, pentru că nu este ușor să joci la acest nivel cu doar șapte jucători, iar unul dintre ei, Kevin Allen, care a jucat 40 de minute, fiind integralist în partida cu Sibiul. SCM Timișoara joacă euforic după victoria obținută împotriva celor de la Voluntari, dar am discutat cu băieții și au înțeles că toate aceste meciuri se vor desfășura în același ritm și trebuie să dăm și ultimul gram de energie până la ultimul meci. Avem mare încredere în jucătorii echipei noastre și sunt sigur că se vor mobiliza și în meciul de astăzi pentru a face o partidă bună. Tot ce îmi doresc este să nu se accidenteze niciun jucător, pentru că deja ar fi mult prea mult pentru noi”, a declarat Alexandru Gliga.

Comment here