Handbal

Cupa României/ CSM Târgu Jiu – SCM Craiova. Liviu Andrieş: Va fi un meci greu, dar vom încerca să ne ridicăm la nivelul acestei confruntări

Echipa de senioare a CSM Târgu-Jiu are meci în Cupa României, miercurea viitoare, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, cu SCM Craiova. Partida va începe la ora 18.00.

Cum crezi că va fi partea a doua a campionatului?

Liviu Andrieş: Va fi o parte extrem de interesantă, dificilă, dar ne-am pregătit bine, am mai omogenizat grupul şi sperăm să avem rezultate care să ne menţină pe poziţia actuală în clasament, iar de la meci la meci să avem o exprimare cât mai bună în teren.

CSM va începe anul cu o provocare în Cupa României, cu SCM Craiova. Ne măsurăm forţele cu o echipă de top din România. Un duel foarte greu. Cum vezi meciul cu echipa din Bănie? Ce au spus fetele de acest duel?

Liviu Andrieş : Meciul din Cupa României împotriva puternicei echipe din Craiova, locul 4 în Liga 1 şi câştigătoare de cupă europeană, va fi unul foarte greu. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul acesteia şi în acest fel să facem o imagine cât mai bună echipei şi clubului CSM Târgu Jiu. Fetele au fost încântate de acestă provocare şi aşteaptă cu nerăbdare meciul.

Comment here