Baschet

Conferinta de presa CSM/Robert Bălăeț: N-am depășit bugetul, am rămas pe plus

”Suntem în grafic cu bugetul. Nu l-am depășit cu niciun leu, am rămas pe plus!” a declarat Robert Bălăeț, directorul Clubului Sportiv Municipal, joi, în prima conferință de presă din acest an.

Bălăeț este mulțumit de activitatea CSM Târgu-Jiu de la înființare  până în prezent. Spune că nu a făcut cheltuieli în exces, deși la echipa de baschet a fost adus, pe 3 ianuarie, un jucător american, Darien McClain.

Baschetbaliștii se pregătesc pentru meciul de luni din Sala Sporturilor contra CSM Sighet. Antrenorul Claudiu Alionescu consideră partida  importantă pentru menținerea în grupa B a Ligii Naționale.

Adrian Roșu a vorbit, joi, despre jucătorul american, recent transferat. Șeful secției de baschet a CSM își dorește să mai aducă un jucător, pentru întărirea lotului.  

La handbal, echipa de senioare a CSM Târgu-Jiu are meci în Cupa României, miercurea viitoare, în Sala Sporturilor, cu CSM Craiova. Dan Ilieș speră ca tribunele să fie pline.

Antrenorul  Liviu Andrieș este optimist că CSM poate face o figură frumoasă în Cupa României.  

CSM Târgu-Jiu îşi doreşte şi secţie de fotbal. Directorul clubului, Robert Bălăeţ, este determinat să convingă autorităţile locale să investească în fotbalul juvenil.Suferinţa Pandurilor din ultimii ani a afectat în special copiii şi juniorii de la club, care s-au antrenat în condiţii departe de cele oferite de un mediu profesionist. Bălăeţ a declarat că municipalitatea trebuie să-şi stabilească priorităţile, mai ales că situaţia de la echipa fanion a Gorjului rămâne dramatică.,,Există această posibilitate. Am practicat fotbalul şi aş vrea, în primul rând, să afiliez şi această secţie. O să am discuţii cu Comitetul Director şi cu Consiliul Local, care să se pronunţe într-un fel ce facem cu fotbalul din Târgu-Jiu. Mă interesează şi vreau să mă implic”, a declarat Bălăeţ. Pe de altă parte, conducătorul CSM-ului a spus că este satisfăcut după primele luni de activitate competiţională care au trecut peste secţiile de handbal şi baschet. Totuşi, pentru a putea progresa, Bălăeţ vrea bani mai mulţi.,,Sunt foarte mulţumit, recunosc că se putea şi mai bine. Am plecat greu, dar nu o să mă mai plâng niciodată din cauza bugetului. Am vrut să facem lucruri corecte, să punem cărămidă după cărămidă, şi la handbal, şi la baschet. Am fost invitaţi în Liga Naţională, ne-am asumat acest lucru, am preferat să jucăm meciuri tari şi sper ca din vară să ţintim mult mai sus. Baschetul este foarte apreciat aici, şi nu vreau să stăm la acest nivel foarte mult timp.Nu putem sta la acelaşi nivel, o să propun cu Comitetul Director un buget mai mare ca să ne asumăm şi nişte obiective. Sper la un buget mai mare, şi la performanţe mult mai bune”, a declarat fostul pandur. Bălăeţ vrea cel puţin 3 milioane de lei de la consilierii locali în 2020.

Comment here